021-88343490

سرکه انگور

مطلب را به اشتراک بگذارید

سرکه انگور

مواد لازم :‏
انگور رسیده……………………. ‏‎5 ‎ کیلو (هر نوع انگور)‏
سرکه…………………………….. نیم لیتر
نمک دریا………………………………‏‎ 2 ‎قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای……………………………..‏‎500 ‎ گرم
طرز تهیه ‏‎:‎
انگور را با خوشه بشویید و روی پارچه مقابل آفتاب پهن کنید و اجازه دهید یک ساعت بماند. سپس انگورها را دانه کرده و ‏انگورهای دانه شده را له کنید و داخل ظرف خشک و تمیزی بریزید‎.
سرکه، نمک دریا و شکر قهوه ای را مخلوط کنید و بجوشانید. بعد از سرد شدن مخلوط، آن را به انگورهای له شده که در ظرف موردنظر ‏ریخته شده، بیفزایید و در ظرف را محکم ببندید تا هوا نفوذ نکند‎.

ظرف سرکه را 30 روز در جای خشک و خنک قرار دهید تا سرکه برسد. سپس آن را در آبکش بریزید و صاف کنید، ‏همچنین از پارچه نیز عبور دهید و صاف کنید. مواد صاف شده (سرکه) را بجوشانید. بعد از سرد شدن، سرکه آماده ‏مصرف است‎.‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خون انتخاب شود. بطور مثال : مصرف انگور برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر 200 گرمی به دلیل داشتن...

جو دوسر پرک درشت

  جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB...

جو-دوسر-پرک-خرد-شده-OAB
جودو سر پرک خرد شده

چگونه میتوانیم جودو سر پرک خردشده را مصرف کنیم؟ در ادامه مطالب به چگونگی مصرف آن خواهیم پرداخت. جودو سر پرک خردشده OAB جودو سر پرک خردشده یا (Small Oat...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *