سرکه انگور

مطلب را به اشتراک بگذارید

سرکه انگور

مواد لازم :‏
انگور رسیده……………………. ‏‎۵ ‎ کیلو (هر نوع انگور)‏
سرکه…………………………….. نیم لیتر
نمک دریا………………………………‏‎ ۲ ‎قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای……………………………..‏‎۵۰۰ ‎ گرم
طرز تهیه ‏‎:‎
انگور را با خوشه بشویید و روی پارچه مقابل آفتاب پهن کنید و اجازه دهید یک ساعت بماند. سپس انگورها را دانه کرده و ‏انگورهای دانه شده را له کنید و داخل ظرف خشک و تمیزی بریزید‎.
سرکه، نمک دریا و شکر قهوه ای را مخلوط کنید و بجوشانید. بعد از سرد شدن مخلوط، آن را به انگورهای له شده که در ظرف موردنظر ‏ریخته شده، بیفزایید و در ظرف را محکم ببندید تا هوا نفوذ نکند‎.

ظرف سرکه را ۳۰ روز در جای خشک و خنک قرار دهید تا سرکه برسد. سپس آن را در آبکش بریزید و صاف کنید، ‏همچنین از پارچه نیز عبور دهید و صاف کنید. مواد صاف شده (سرکه) را بجوشانید. بعد از سرد شدن، سرکه آماده ‏مصرف است‎.‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خون انتخاب شود. بطور مثال : مصرف انگور برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *