مواد لازم:
کینوا………………..نصف فنجان (100 گرم)
آب………………………1 فنجان (100 میلی لیتر)
پیازچه……………………..1 عدد
فلفل قرمز…………………..1 عدد
خیار………………….1/4 عدد اسلایس شده
آب پرتقال……………………نصف فنجان (200 میلی لیتر)
آب لیمو………………..1 قاشق چایخوری
روغن بالزامیک یا روغن زیتون…………………..1 قاشق چایخوری
نمک دریا…………………..به میزان لازم
طرز تهیه:
1- کینوا را به مدت 15 دقیقه در آب بپزید سپس بگذارید خنک شود.
2- هنگامی که کینوا آماده می شود، سبزیجات را آماده کنید و سپس با کینوا مخلوط کنید.
3- آب پرتقال، آب لیمو، نمک دریا، و روغن زیتون یا بالزامیک را با هم مخلوط کنید.
4- و در آخر مخلوط بالا را به کینوا و سبزیجات اضافه کنید.
* می توانید به جای کینوا، از کینوا پرک استفاده نمایید که نیاز به پختن ندارد.*