مواد لازم:
روغن زیتون…………….3 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده……………………..3 قاشق غذاخوری
آب…………………………دو و نیم فنجان
پیاز خرد شده (زرد یا قرمز)………………..نصف فنجان
فلفل سیاه……………………نصف قاشق غذاخوری
کینوا………………………2 فنجان
گوجه فرنگی قطعه قطعه شده………………..3/4 فنجان
هویج…………………..3/4 فنجان
فلفل زرد……………………نصف فنجان
خیار اسلایس شده………………….نصف فنجان
ذرت پخته شده…………………نصف فنجان
گشنیز خرد شده……………………یک و نیم قاشق چایخوری
نعناع خرد شده…………………..1 قاشق چایخوری
سزکه بالزامیک…………………..3 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1- روغن زیتون را در قابلمه با دمای ملایم گرم کنید. سیر خرد شده، 1/4 فنجان پیاز را در روغن داغ تا موقعی که پیاز نرم شد سرخ کنید (حدود 5 دقیقه). در آب 2 قاشق چایخوری نمک و 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه بریزید و بگذارید تا بجوشد (حدود 20 دقیقه). آب باقی مانده در کینوا را آب کشی کنید و داخل ظرف بریزید تا خنک شود.
2- گوجه، هویج، فلفل دلمه ای، خیار، ذرت، 1/4 فنجان پیاز، 1 قاشق چایخوری، فلفل سیاه، روغن زیتون و سرکه بالزامیک را به کینوا اضافه کنید به آرامی به هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
یک نظر
سایتتون حرف نداره