سالاد پرک کینوا و انار

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد مورد نیاز:

مواد لازم برای تهیه سس سالاد:

  • دو قاشق غذاخوری آب لیمو
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک قاشق چایخوری عسل
  • نصف قاشق چایخوری خردل

طرز تهیه:

ابتدا پرک کینوا را در آب به مدت 5 دقیقه بجوشانید. پس از دو دقیقه آن ها را در یک ظرف دیگر قرار دهید تا خنک شوند. سپس خلال بادام را در یک ماهیتابه تفت دهید تا رنگ طلایی به خود بگیرند. اسفناج را به کینوا اضافه کنید و پنیر خامه ای، بادام و دانه های انار را به اسفناج و کینوا اضافه کنید.

طرز تهیه سس:

روغن زیتون، آب لیمو، عسل و خردل را با هم مخلوط کنید. در نهایت نمک دریا را برای طعم دهی اضافه کنید. حال با تزیین سالاد با این سس می توانید آن را سرو کنید.

سالاد شما آماده است. نوش جان!

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر 200 گرمی به دلیل داشتن...

جو دوسر پرک درشت

جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB جو...

جو-دوسر-پرک-خرد-شده-OAB
جودو سر پرک خرد شده

چگونه میتوانیم جودو سر پرک خردشده را مصرف کنیم؟ در ادامه مطالب به چگونگی مصرف آن خواهیم پرداخت. جودو سر پرک خردشده OAB جودو سر پرک خردشده یا (Small Oat...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *