سالاد پرک کینوا و انار

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد مورد نیاز:

مواد لازم برای تهیه سس سالاد:

  • دو قاشق غذاخوری آب لیمو
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک قاشق چایخوری عسل
  • نصف قاشق چایخوری خردل

طرز تهیه:

ابتدا پرک کینوا را در آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید. پس از دو دقیقه آن ها را در یک ظرف دیگر قرار دهید تا خنک شوند. سپس خلال بادام را در یک ماهیتابه تفت دهید تا رنگ طلایی به خود بگیرند. اسفناج را به کینوا اضافه کنید و پنیر خامه ای، بادام و دانه های انار را به اسفناج و کینوا اضافه کنید.

طرز تهیه سس:

روغن زیتون، آب لیمو، عسل و خردل را با هم مخلوط کنید. در نهایت نمک دریا را برای طعم دهی اضافه کنید. حال با تزیین سالاد با این سس می توانید آن را سرو کنید.

سالاد شما آماده است. نوش جان!

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *