021-88343490

زرشک پلو

مطلب را به اشتراک بگذارید

زرشک پلو

مواد لازم :

برنج ……………………….. 3 لیوان، 600 گرم (2190 کالری)
روغن زیتون ……………… 60 گرم (540 کالری)
زرشک …………………… 120 گرم (55 کالری)
نمک دریا …………………….. به مقدار کافی
شکر ……………………. 50 گرم (187 کالری)

طرز تهیه :

برنج را به سلقه خود بپزید. یا به صورت آبکش یا به صورت کته. 40 گرم از روغن زیتون و نمک دریا را در پخت برنج مصرف نمایید.
زرشک را شسته و به مدت یک ساعت خیس کنید. سپس از آب خارج نموده و در تابه ای بریزید و دو قاشق آب، شکر و روغن باقی مانده (20 گرم) را به آن اضافه نمایید و به مدت 5 دقیقه با شعله آرام تفت دهید تا کمی آب آن جمع شود. بر حسب سلیقه می توانید کمی زعفران به آن بیافزایید. در هنگام کشیدن برنج در دیس آن را با زرشک آماده شده مخلوط نمایید. این غذا برای چهار نفر کافیست و برای کلیه افراد با همه گروههای خونی مناسب است.معمولاً ایرانیها، زرشک پلو را با مرغ و یا بوقلمون میل می کنند.

کالری این غذا ……….. 2972

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر 200 گرمی به دلیل داشتن...

جو دوسر پرک درشت

  جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB...

جو-دوسر-پرک-خرد-شده-OAB
جودو سر پرک خرد شده

چگونه میتوانیم جودو سر پرک خردشده را مصرف کنیم؟ در ادامه مطالب به چگونگی مصرف آن خواهیم پرداخت. جودو سر پرک خردشده OAB جودو سر پرک خردشده یا (Small Oat...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *