021-88343490

بال سوخاری به روش چینی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم برای 2 نفر‏‎ :‎
‎ ‎بال مرغ ………………………………………….‏‎ 8 ‎عدد ( 400 گرم‎ ‎‏)‏
‎ ‎آرد ذرت ………………………………………….‏‎ 1 ‎قاشق ‏سوپخوری ( 9 ‏گرم‎ ‎‏)‏
‎ ‎پودر نان خشک یا پنیر ‏پارمسان ( رنده شده) ….‏‎ ‎به مقدار لازم
‎ ‎آویشن …………………………………………..‏‎ 1 ‎قاشق چایخوری ‏‏( 3 گرم‎ ‎‏)‏
‎ ‎نمک و فلفل سیاه ………………………………‏‎ ‎به مقدار لازم
کنجد …………………………………………….. ‏‎⅓‎‏ ‏‎پیمانه ( 53 ‏گرم‎ ‎‏)‏
تخم‌مرغ …………………………………………..‏‎1 ‎عدد ( 55 – 60 ‏گرم‎ ‎‏)‏
روغن زیتون ………………………………………. به مقدار لازم
‎ ‎
روش تهیه‎ : ‎
قسمت بالای بال‌ها را جدا کرده کنار بگذارید‎.‎
قسمت باقی‌مانده (بازوی مرغ) را با یک دست گرفته و با دست دیگر با یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف ‏پایین ‏بکشید. ‎
آرد ذرت، پودر نان خشک یا پنیر پارمسان، آویشن، نمک، فلفل و کنجد را مخلوط کرده در یک بشقاب بریزید. ‎
در ظرف دیگری تخم‌مرغ را با چنگال بزنید. ‎
ابتدا بال‌ها را در تخم‌ مرغ زده سپس در مخلوط آرد بغلتانید. ‎
این عمل را دو بار انجام دهید‎. ‎
در ظرف گودی روغن زیتون ریخته روی حرارت بگذارید تا کاملاً داغ شود. ‎

هر بار دو تا سه بال را در روغن سرخ کرده سپس از روغن خارج کنید روی دستمال کاغذی بچینید تا روغن اضافی آن ‏گرفته ‏شود‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف مرغ برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB مضر میباشد.

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر 200 گرمی به دلیل داشتن...

جو دوسر پرک درشت

  جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB...

جو-دوسر-پرک-خرد-شده-OAB
جودو سر پرک خرد شده

چگونه میتوانیم جودو سر پرک خردشده را مصرف کنیم؟ در ادامه مطالب به چگونگی مصرف آن خواهیم پرداخت. جودو سر پرک خردشده OAB جودو سر پرک خردشده یا (Small Oat...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *