021-88343490

اسفناج پلو

مطلب را به اشتراک بگذارید

اسفناج پلو

مواد لازم :

برنج ایرانی …………………….. دو لیوان 400 گرم (1460 کالری)
اسفناج شسته شده …………. یک کیلو گرم (230 کالری)
روغن زیتون …………………….. 60 گرم (540 کالری)
نمک دریا……………………………. به مقدار کافی

طرز تهیه : 

برنج را شسته و با دو لیوان آب در یک قابلمه نسبتاً بزرگ بریزید. هنگامی که برنج جوش آمد، نمک دریا و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. اسفناج را به قطعات درشت خرد کنید و بر روی برنج بریزید، درب قابلمه را گذاشته تا بخارپز شده و اسفناج را با برنج مخلوط کنید. آب برنج که جمع شد، آن را دم کنید و بگذارید به مدت یک ساعت دم بکشد.

این غذای خوشمزه برای چهار نفر کافیست و برای همه افراد با هر چهار گروه خون مناسب و مفید است.

کالری این غذا ………… 2230 

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر 200 گرمی به دلیل داشتن...

جو دوسر پرک درشت

  جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB...

جو-دوسر-پرک-خرد-شده-OAB
جودو سر پرک خرد شده

چگونه میتوانیم جودو سر پرک خردشده را مصرف کنیم؟ در ادامه مطالب به چگونگی مصرف آن خواهیم پرداخت. جودو سر پرک خردشده OAB جودو سر پرک خردشده یا (Small Oat...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *