آلبالو پلو
مواد لازم :
برنج ………………. سه لیوان، 600 گرم (2160 کالری)
برنج ………………. سه لیوان، 600 گرم (2160 کالری)
مربای آلبالو ………. 400 گرم (حدود 500 کالری)
روغن زیتون ………. 60 گرم (540 کالری)
نمک دریا…………….. به مقدار کم
زعفران …………. به دلخواه
طرز تهیه :
ابتدا سه چهارم لیوان آب گرم را به مربای آلبالو اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. پس از گذشت ده دقیقه همین میزان آب مربا را بردارید. برنج را شسته و با 20 گرم روغن زیتون و نمک دریا بپزید. پس از آن که آب برنج جمع شد، برنج را در ظرفی دیگر خالی کنید و مقداری از آن شربت جدا شده را با 20 گرم روغن زیتون و کمی آب در ته قابلمه بریزید، سپس نیمی از برنج پخته شده را در ته قابلمه ریخته و مربای آماده شده را بر روی آن اضافه کنید و 20 گرم روغن زیتون نیز بر روی مربا بریزید و در آخر ماباقی برنج را نیز روی آن اضافه نمایید و برنج را دم کنید. بهتر است از شعله پوش استفاده نمایید. به دلیل وجود شربت در ته قابلمه ته دیگ زود می سوزد. به دلیل حفظ مواد و املاح برنج آن را آبکش نمی کنیم.
ابتدا سه چهارم لیوان آب گرم را به مربای آلبالو اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. پس از گذشت ده دقیقه همین میزان آب مربا را بردارید. برنج را شسته و با 20 گرم روغن زیتون و نمک دریا بپزید. پس از آن که آب برنج جمع شد، برنج را در ظرفی دیگر خالی کنید و مقداری از آن شربت جدا شده را با 20 گرم روغن زیتون و کمی آب در ته قابلمه بریزید، سپس نیمی از برنج پخته شده را در ته قابلمه ریخته و مربای آماده شده را بر روی آن اضافه کنید و 20 گرم روغن زیتون نیز بر روی مربا بریزید و در آخر ماباقی برنج را نیز روی آن اضافه نمایید و برنج را دم کنید. بهتر است از شعله پوش استفاده نمایید. به دلیل وجود شربت در ته قابلمه ته دیگ زود می سوزد. به دلیل حفظ مواد و املاح برنج آن را آبکش نمی کنیم.
این آلبالو پلو خوشمزه برای چهار نفر کافیست و برای همه گروه های خونی OABAB مناسب است.
معمولاً آلبالو پلو را با مرغ آماده شده یا گوشت چرخ کرده به همراه پیاز سرخ شده در روغن میل می نمایند. در زمان کشیدن در دیس به دلخواه می توانید از زعفران بر روی برنج استفاده کنید.
کالری این غذا………….. 3200