توصیه های تغذیه ای :
پارامترهای ساده ای وجود دارد که باعث کاهش مصرف نمک و کاهش بیماری های قلبی عروقی می شود. مثلا استفاده از میوه ها، ساندویچ پنیر یا تن و حذف نمک از غذای کودکان.
نوزادان:
نوزادان به مقدار بسیار کمی از نمک نیاز دارند، زیرا کلیه های آن ها برای مقابله با میزان زیاد نمک نابالغ هستند.
شیر مادر به طور طبیعی همه نیازهای غذایی کودک را برطرف میکند. از این رو مصرف نمک های کم سدیم به ویژه نمک کم سدیم یددار توسط مادران باردار کمک شایانی به کودکان در جلوگیری از ابتلا به فشار خون در سنین بالا میکند.
نکته: اگر کودکان از غذای مشترک اعضای خانواده استفاده میکنند نباید به غذای آن ها نمک اضافه شود چرا که این مساله نیز برای سایر اعضای خانواده مفید خواهد بود. از این رو می توان غذاها را با نمک های کم سدیم به ویژه یددار تهیه کرد.