توصیه های تغذیه ای درمورد نمک

توصیه-های-تغذیه-ای-درمورد-نمک

مطلب را به اشتراک بگذارید

توصیه های تغذیه ای :

پارامترهای ساده ای وجود دارد که باعث کاهش مصرف نمک و کاهش بیماری های قلبی عروقی می شود. مثلا استفاده از میوه ها، ساندویچ پنیر یا تن و حذف نمک از غذای کودکان.

 

توصیه های تغذیه ای درمورد نمک متن

نوزادان:

نوزادان به مقدار بسیار کمی از نمک نیاز دارند، زیرا کلیه های آن ها برای مقابله با میزان زیاد نمک نابالغ هستند.
شیر مادر به طور طبیعی همه نیازهای غذایی کودک را برطرف میکند. از این رو مصرف نمک های کم سدیم به ویژه نمک کم سدیم یددار توسط مادران باردار کمک شایانی به کودکان در جلوگیری از ابتلا به فشار خون در سنین بالا میکند.
نکته: اگر کودکان از غذای مشترک اعضای خانواده استفاده میکنند نباید به غذای آن ها نمک اضافه شود چرا که این مساله نیز برای سایر اعضای خانواده مفید خواهد بود. از این رو می توان غذاها را با نمک های کم سدیم به ویژه یددار تهیه کرد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *