021-88343490

مافین سبوس جو دو سر

مطلب را به اشتراک بگذارید

مافین سبوس جو دوسر

مواد لازم
شکر قهوه ای …………… یک دوم فنجان
سبوس جو دوسر ………. یک و یک دوم فنجان
آرد جو دوسر…………………….. یک و یک دوم فنجان
بیکینگ پودر …………… دو قاشق چای خوری
جوش شیرین …………… دو قاشق چای خوری
نمک دریا…………………… نصف قاشق چای خوری
تخم مرغ ……………….. دو عدد
سس سیب سرد …………. یک فنجان
روغن گیاهی ………….. 4 قاشق غذا خوری
طرز تهیه 
فر را از قبل روی درجه حرارت 250 درجه سانتی گراد قرار دهید. قالب و یا کاغذ های مخصوص مافین را چرب کنید.
شکر قهوه ای، سبوس جو دوسر، آرد جو دوسر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک دریا را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، سس سیب سرد و روغن گیاهی را نیز به مخلوط اضافه کرده و تا زمانی که خوب مخلوط شوند، هم بزنید. مخلوط به دست آمده را با قاشق درون قالب و یا کاغذ های مخصوص مافین که از قبل چرب کرده بودید، بریزید و درون فر قرار دهید.
در 205 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید تا زمانی که طلایی قهوه ای رنگ شود.
می توانید برای تنوع، کمی کشمش و یا جوز به مخلوط تهیه شده اضافه کنید و یا قبل از پخت، کمی شکر و دارچین روی مافین ها بریزید.
توجه : سس سیب، نوعی سس شیرین است که از سیب پخته و له شده تهیه می شود. برای مزه دار کردن این سس، آنرا با شکر شیرین می کنند. برای تهیه این سس می توان از سیب با پوست یا بی پوست استفاده نمود و همچنین انواع ادویه جات و مواد افزودنی از جمله دارچین را به این سس اضافه کرد. سس سیب می تواند بافت نرم یا سفتی داشته باشد ؛ حتی می توان از تکه های بزرگ سیب داخل آن استفاده نمود. این نوع سس را به راحتی در خانه تهیه می کنند. البته آماده شده آن هم در بسیاری از سوپر مارکت ها موجود است.

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر به دلیل داشتن فیبر، انواع...

جو دوسر پرک درشت

جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB جو...

جودو سر پرک خرد شده

جو دوسر پرک خرد چیست؟  خواص جو دوسر پرک خرد شده چیست؟ بسیاری از فواید این غله را در این مطلب، برای شما خواهیم گفت. با ما همراه باشید. جو...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *