021-88343490

سرکه هندوانه (سس سالاد)

مطلب را به اشتراک بگذارید

سرکه هندوانه (سس سالاد)

مواد لازم‎ : ‎
برش هایی ازهندوانه ی بی دانه…………………… 1 پیاله‎ ‎
از توت فرنگی های نصف شده…………………… 1 پیاله
سرکه ی سفید……………………………………….‏‎ 2 ‎قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای…………………………………………………‏‎ 1 ‎قاشق غذا خوری
پوست پرتغال رنده شده…………………………….‏‎ 1 ‎قاشق چای خوری
طرز تهیه ‏‎ :‎
ترکیبی از هندوانه، توت فرنگی، سرکه، شکر قهوه ای، و پوست پرتقال را در کاسه مخلوط کن ریخته و آن را به هم می زنیم تا کاملا ‏یکدست شده و صاف شود‎.
باید فورا آن را سرو کنید چرا که در یخچال بیشتر از 3 روز نمی توانید آن را نگه دارید‎.

قبل از مصرف به خوبی آن را تکان دهید‎ ‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف هندوانه برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای دارندگان گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر به دلیل داشتن فیبر، انواع...

جو دوسر پرک درشت

جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB جو...

جودو سر پرک خرد شده

جو دوسر پرک خرد چیست؟  خواص جو دوسر پرک خرد شده چیست؟ بسیاری از فواید این غله را در این مطلب، برای شما خواهیم گفت. با ما همراه باشید. جو...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *