خواص و مضرات لوبیا سفید

مطلب را به اشتراک بگذارید

لوبیاسفید که به‌خاطر شکل و شمایلش به آن لوبیای فلفلی یا لوبیای کلیوی هم می‌گویند، بومی نواحی شمالی کشور هند است. این ‏لوبیا در بین آمریکایی‌ها طرفداران بسیاری دارد‎.‎

خواص :‏

• لوبیا سفید از نظر طب قدیم معتدل است.‏
• لوبیاسفید با ناراحتی های قلبی عروقی مقابله می کند.‏
• لوبیاسفید در پیشگیری از یبوست موثر است.‏
• لوبیاسفید به روند نوسازی سلول ها کمک می کند.‏
• لوبیاسفید کم خونی را برطرف می کند.‏
• لوبیاسفید میزان قند خون را کاهش می دهد.‏
• کاهش دهنده فشار خون است.لوبیا سفید از انواع حبوبات مفید و مغذی به شمار رفته و میزان بالای پروتئین و ‏چربی بسیار کم این ماده غذایی از جمله خواص برتر آن محسوب می‌شود.‏
• این نوع لوبیا منبع غنی از فیبر با کلسترول بسیار پائین بوده و وعده غذایی مناسبی برای بیماران مقاوم به انسولین ‏و افراد مبتلا به قند خون بالا محسوب می‌شود، تحقیقات نشان می‌دهد تنظیم قند خون در بیماران مبتلا به دیابت پس ‏از مصرف مواد غذایی حاوی این نوع لوبیا بخوبی انجام می‌شود.‏
• منیزیم موجود در لوبیا سفید، عامل پیشگیری‌کننده وقوع حملات قلبی، بهبود عملکرد سیستم گردش خون، افزایش ‏جذب کلسیم و رسیدن اکسیژن کافی به سلول‌ها به شمار می‌رود.‏
• تنظیم فشار خون و ضربان قلب به دلیل وجود پتاسیم و سدیم موجود در این ماده غذایی و برقراری تعادل این دو ‏عنصر در بدن از دیگر خواص این نوع از لوبیاست.‏
• لوبیا سفید منبع مناسبی از دو ماده معدنی مهم، منگنز و مس به شمار رفته که نقش مهمی در تجزیه رادیکال‌های ‏آزاد بدن و پیشگیری از ابتلا به سرطان ایفا می‌کند.‏

مضرات :‏

لوبیا سفید به علت داشتن پروتئین برای شخصی که مبتلا به بیماری نقرس بوده و اسید اوریک خونشان بالاست مناسب نیست. ‏ضمنا لوبیا به دلیل اینکه گاز زیادی در معده و روده تولید می‌کند باید به مقدار کم استفاده شود و همچنین با طریقه پخت مناسب آن ‏را قابل هضم کرد‎.‎

لوبیا سفید و گروه خون : مصرف لوبیا سفید برای دارندگان تمام گروه های خونی بلامانع میباشد.

این شرکت با پیروی از علم نوین گروه خون OABAB، راه حل نوینی جهت پیشگیری و درمان بیماری هایی مانند دیابت ، یبوست ، رژیم درمانی ، کلسترول ، کبد چرب ، آلرژی ، چاقی ، لاغری و مشکلات بارداری ، نازایی و سقط جنین را ارائه می نماید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *