جو دوسر با اسفناج

مطلب را به اشتراک بگذارید

جو دوسر با اسفناج:

مواد لازم:

  • یک فنجان آب
  • یک چهارم فنجان جو دو سر پرک
  • یک فنجان اسفناج منجمد شده
  • یک قاشق غذاخوری مخمر تغذیه ای
  • یک چهارم فنجان سس مارینارا
  • یک سوم فنجان سویا
  • نمک دریا و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

آب را جوشانده و پرک جو دوسر را داخل آن ریخته و مخلوط کنید. حرارت را به آرامی کاهش داده و به مدت 5 دقیقه پخته و سپس آن را می چشیم. می بایست نیم پخت شوند. اسفناج و مخمر را اضافه کرده و به آرامی آن را هم زده و به مدت 5 دقیقه می پزیم. مارینارا، سویا، نمک دریا و فلفل را اضافه کرده و به مدت 1 الی 2 دقیقه دیگر پخته تا کلیه مواد به یک شکل تحت حرارت قرار گیرند. غذای شما آماده سرو است. نوش جان!

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر 200 گرمی به دلیل داشتن...

جو دوسر پرک درشت

جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB جو...

جو-دوسر-پرک-خرد-شده-OAB
جودو سر پرک خرد شده

چگونه میتوانیم جودو سر پرک خردشده را مصرف کنیم؟ در ادامه مطالب به چگونگی مصرف آن خواهیم پرداخت. جودو سر پرک خردشده OAB جودو سر پرک خردشده یا (Small Oat...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *