۸ نوع غذا که باعث می شود کمتر احساس خستگی کنید

مطلب را به اشتراک بگذارید

اگر خط های ریز زیر چشمتان به راحتی قابل دیدن می باشد و پوستتان موقع خستگی تیره و کدر می شود نشان می دهد که کم خوابی دارید. 
خبر خوب اینست که ۷ نوع ماده غذایی به شرح ذیل باعث از بین بردن کم خوابی می شوند.
جو دو سر: 
به دلیل داشتن ماده سیلیکا باعث تنظیم رطوبت پوست شده و به دلیل دارا بودن انواع ویتامین ها و مواد معدنی باعث جوانی و جلوگیری از خشکی و پیری پوست می شود.
چای سبز:
چای سبز سرچشمه ی جوانی برای پوست است. پلی فنل فراوان موجود در چای سبز(EGCG) باعث از بین رفتن سلول مرده پوست می شود و چین و چروک را از بین می برد. مطالعات نشان داده است افرادی که مدت ۱۲ هفته روزانه چای سبز مصرف کرده اند، پوست شاداب تر و صاف تری دارند. 
چای سبز باعث افزایش جریان خون و اکسیژن در پوست می شود. برای تأثیر بهتر چای سبز از لیمو استفاده کنید تا بدنتان آنتی اکسیدان بیشتری جذب کند. 
ماهی سالمون:
امگا ۳ موجود در ماهی سالمون و ساردین  خواص ضد التهاب دارند که موجب کاهش سوزش پوست می شود. خاصیت دیگر ماهی سالمون ،منیزیم موجود در آن است که باعث افزایش جریان خون در پوست می شود. 
انواع آجیل مجاز:
برای از بین بردن خستگی پوست، سلنیوم موجود در آجیل، تن ماهی و قارچ با رادیکال های آزاد موجود مبارزه کرده تا مانع از تخریب سلول ها و کاهش سرعت پیری می شود. 
اسفناج:
ویتامین C  موجود در اسفناج کمک به ساخت کلاژن می کند تا خطوط ریز پوست کمتر شود.
ویتامین C به عنوان آنتی اکسیدان با رادیکال های آزاد مبارزه کرده تا مانع ضعیف شدن کلاژن شود. آب فراوان موجود در اسفناج باعث مرطوب شدن و بهتر شدن رنگ پوست می شود. 
توفو یا پنیر سویا:
زنانی که ۴۰ میلی گرم سویا از جمله توفو مصرف می کنند خطوط ریز پوستشان بعد از ۱۲ هفته کاهش می یابد، این اثر به ویژه در دارندگان گروه های خونی A و AB  بسیار مشهود است. 
آب:
مصرف آب رطوبت موجود در پوست را زیاد می کند و باعث می شود شما جوان تر به نظر برسید و پوست شاداب تری داشته باشید.
کیوی:
ویتامین C  موجود در کیوی باعث کاهش التهاب پوستی می شود و کمک می کند پوستتان جوان و شاداب بماند و چین و چروک کمتری داشته باشد و خشک نشود. 
کیوی هم چنین کمک می کند پوست کمتر پف کند و دارای ویتامین A نیز می باشد. آنتی اکسیدان موجود در کیوی به عنوان ضد التهاب عمل می کند و باعث جلوگیری از بروز بیماری پسوریاسیز (نوعی بیماری پوستی) می شود. 
مصرف کیوی برای دارندگان گروه خونی O مناسب نیست و به جای آن می توانند از گریپ فروت و لیمو ترش تازه مصرف کنند. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *