دلایل استفاده از جو دوسر

دلایل-استفاده-از-جو-دوسر---2

مطلب را به اشتراک بگذارید

در مورد دلایل استفاده از جو دوسر چه می دانید؟

در این مطلب، ۸ دلیل برای این که هر روز جو دوسر مصرف کنید را برای شما توضیح خواهیم داد.

با ما همراه باشید.

دلایل استفاده از جو دوسر:

۸ دلیل برای این که هر روز جو دوسر استفاده کنید:

جو دوسر ماده ای سالم و مقوی، و دارای خواص بسیار زیادی است. برای دارندگان هر چهار گروه خونی مفید است.

 با این غله می توان صبحانه، میان وعده، شیرینی و غذاهای لذیذی تهیه کرد.

در ادامه، ۸ دلیل ساده معرفی می کنیم، که با توجه به آن ها باید هر روز جو دوسر میل کنید.

 

دلایل-استفاده-از-جو-دوسر-OAB

۱- جو دوسر دارای هر دو فیبر محلول و نامحلول است:

فیبر های محلول در روده به صورت ژل چسبناک در می آیند. این نوع فیبر ها به کاهش کلسترول و تثبیت سطح قند خون کمک می کنند.
فیبرهای نامحلول موجب سلامت روده و رفع یبوست می شوند.

۲- جو دوسر صبحانه ای مناسب و مقوی است:

یک فنجان جو دوسر پخته شده شامل ۱۵۰ کالری، چهار گرم فیبر و شش گرم پروتئین است.
این مادۀ مقوی همچنین حاوی تیامین، منیزیم، فسفر، روی، منگنز، سلنیوم، و آهن است.

۳- یکی از بهترین دلایل استفاده از جو دوسر فاقد گلوتن بودن آن است:

گلوتن، ماده ای است که در گندم و فرآورده های آن یافت می شود.
بسیاری از افراد به گلوتن حساسیت دارند. این حساسیت را به عنوان بیماری سلیاک می شناسند.
این غله بهترین جایگزین برای گندم است و هیچ گونه حساسیتی ایجاد نمی کند.

۴- از دلایل استفاده از جو دوسر کاهش وزن است:

از دیگر دلایل استفاده از جو دوسر این است که این غله با حس سیری طولانی مدتی که به فرد می دهد، موجب کاهش وزن می شود.
همچنین تمام مواد مغذی مورد نیاز فرد را تأمین می کند.

۵- جو دوسر موجب تقویت قوای جنسی است

جو دوسر حاوی عنصری به نام Avenacoside است که با تنظیم میزان هورمون تستوسترون خون و اثرش بر روی این عنصر، عملکرد آن را در بدن بهبود می بخشد. و از آنجایی که با بالا رفتن سن، میزان این هورمون در خون کاسته می شود، لذا با تنظیم آن، توانایی جنسی را بالا می برد. پس در زوجین، باعث تقویت ماهیچه ها و شرایط روانی جهت داشتن رابطه جنسی سالم می شود.

۶- از دیگر دلایل استفاده از جو دوسر، کاهش استرس است:

هنگامی که جو دوسر را مصرف می کنید، ترشح سروتونین در مغز بیشتر می شود.
سروتونین هورمون شادی است و موجب کاهش استرس می شود.

۷- جو دوسر از آلزایمر پیشگیری می کند:

سیلیکا، کلسیم و سایر ویتامین ها و مواد معدنی موجود در جو دوسر، برای سلامت مغز مؤثرند.
مصرف این غله باعث جذب سیلیکا٬ کلسیم و ویتامین B12 و دفع آلومینیوم از بدن می‌شود.
جو دوسر از جمله مواد غذایی سودمندی است که با آلزایمر مبارزه می کند.

۸- از جالب ترین دلایل استفاده از جو دوسر ، این است که برای زیبایی و سلامت پوست و مو مفید است

مصرف جو دوسر هم به صورت خوراکی و هم به صورت ماسک به زیبایی و شادابی پوست کمک می کند و موجب رشد و تقویت مو ها می شود.

چهار نکته پزشکی درباره دلایل استفاده از جو دوسر

۱بیماری های عروقی:

تحقیقات ژورنال شیوه “زندگی پزشکی” (Lifestyle Medicine) آمریکا نشان می دهند، خوردن غذاهایی که حاوی فیبر محلول بالایی هستند، در کاهش ریسک بیماری های عروقی مؤثر هستند.

۲سرطان روده بزرگ:

محققان در بریتانیا و هلند، مقاله ای بنا به فواید جو دوسر در کاهش احتمال سرطان روده بزرگ انتشار کرده اند. این مقاله نشان می دهد که تقریبا ۲ میلیون از افرادی که دارای مقدار قابل توجهی از فیبر در وعده های غذایی خود هستند، نسبت به سایر افراد، کمتر در معرض مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ قرار می گیرند.

۳– یکی دیگر از دلایل استفاده از جو دوسر برای کاهش فشار خون است:

تحقیقات ژورنال امریکایی به نام “تغذیه بالینی” (Clinical Nutrition) ، به تأثیر جو دوسر بر فشار خون اشاره می کند. بنا به این مقاله، استفاده از جو دوسر در وعده های غذایی برابر با استفاده از داروهای کاهش فشار خون می باشد.

۴هضم و مرض چاقی:

بنا به مقاله ای که در سال ۲۰۱۴ در بریتانیا توسط ژورنال “تغذیه” (Nutrition) انتشار یافته، استفاده از این محصول، نقش بسزایی در فعالیت خوب دستگاه گوارش، سلامت کلی در متابولیسم بدن و احساس سیر بودن دراز مدت را دارد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *