۷ ماده غذایی که باعث نفخ و باد شکم می شوند

مطلب را به اشتراک بگذارید

برای تسکین نفخ و باد شکم ورزش و نوشیدن آب موثر است. مواد غذایی که باعث  تحریک روده و باد شکم می شود در زیر توضیح داده شده است.

ماست
به جز ماست های پروبیوتیک انواع دیگر ماست برای بدن ضرر دارد.

لاکتوز ماست در بدن تخمیر شده و حباب های گاز و نفخ ایجاد می کند. 
ماست کم چرب و یا بدون چربی بهتر است. 

کلم
کلم بروکلی و گل کلم دارای کربوهیدراتی به نام رافینوز می باشند. 

بدن آنزیم لازم برای هضم  رافینوز را ندارد و در روده کوچک هضم نمی شود. 
هنگامی که این مواد وارد روده بزرگ می شوند تولید نفخ می کنند بنابراین این سبزیجات حتما باید خوب جویده شوند.

لوبیا
لوبیا دارای یک نوع فیبر غیر قابل هضم می باشد. 

برای جلوگیری از نفخ، بهتر است لوبیا قبل از مصرف خیس شود تا وقتی وارد روده بزرگ می شود تولید گاز و نفخ نکند.
                         
پیاز
کربوهیدرات موجود در پیاز برای شکم ضرر دارد. 

مواد غذایی مانند تره فرنگی، موسیر و پیاز باعث افزایش محتوای آب روده می شود که تولید نفخ و گاز می کند.

هندوانه
این میوه شیرین دارای میزان بالای فروکتوز می باشد که بسیاری افراد نمی توانند فروکتوز را هضم کنند که منجر به نفخ، گاز و حتی اسهال می شود.


شیرین کننده های مصنوعی 
سوربیتول و زایلیتول شیرین کننده هایی هستند که اغلب در آدامس یافت می شوند که در روده کوچک بسیار دیر هضم می شوند. 

این شیرین کننده ها باعث نفخ و گاز می شود.

غلات 
گندم به دلیل فروکتان موجود در آن غیر قابل هضم می باشد و افرادی که به گلوتن حساسیت دارند خوردن گندم باعث آسیب به سیستم ایمنی بدن شده و پوشش روده کوچک را از بین می برد بنابراین  موجب نفخ، اسهال و یا یبوست می شود.

بنابراین باید از جو دو سر که بدون گلوتن می باشد استفاده نمود، زیرا دارای فیبر بالایی می باشد و برای کسانی که مشکلات گوارشی و روده دارند سودمند است. 
علاوه بر موارد ذکر شده، توصیه می شود بر اساس گروه خونی خود تغذیه کنید. 
تغذیه بر اساس گروه خونی برای پیشگیری و بهبود انواع بیماری ها، از جمله بیماری ها و مشکلات گوارشی بسیار مفید است. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *