۷ غذای سمی برای دستگاه گوارش

مطلب را به اشتراک بگذارید

امروزه خواربار فروشی ها مغازه هایشان را با سبزیجات مصنوعی با مواد افزودنی و رنگ های مصنوعی پر کرده اند که شباهتی به خوردنی ندارند. مواد غدایی که در ذیل به آنها اشاره می شود باید کنار گذاشته شوند:
۱- کرم مصنوعی: 
کرم هایی که لازم نیست در یخچال نگه داری شوند در واقع موادی هستند که مشابه لبنیات هستند و مواد داخلشان ترکیبی از افزودنی های طبیعی و مصنوعی شامل روغن و شکر می باشد و ما روزمان را با مصرف این مواد غذایی شروع می کنیم که به هیچ وجه سالم نیست.                              
۲- چیپس هایی که از سیب زمینی درست نشده اند:
امروزه نوع جدیدی از چیپس ها با نام چیپس ترد به جای چیپس سیب زمینی به بازار آمده است که سیب زمینی تشکیل دهنده کمتر از ۴۰ % می باشد. در واقع این نوع چیپس ها از مواد مصنوعی دیگر که چیپس را متفاوت می کند درست می شوند.
۳- پنیر هایی که در واقع پنیرمفید نیستند:
کافی است یکی از این تکه های شل و ول پنیر را امتحان  کنید و خواهید دید که طعمشان فرق دارد چون از ۱۵ نوع نگه دارنده که بافت پنیر را تغییر می دهد استفاده می شود و طعم چندان خوبی ندارد. 

پنیر ها را بر اساس گروه خون خود انتخاب نموده و میل نمایید
         
                    
۴- سبزی هایی که طبیعی نیستند:
سبزی هایی که در رستوران ها سرو می شود، طبیعی نیستند به دلیل اینکه سبزی های طبیعی گران هستند، این دفعه اگر خواستید سوشی میل کنید بهتر است سوال کنید که سبزی درون آن طبیعی است یا خیر.                              
۵- خرچنگ 
خرچنگ امروزه از ماهی و دیگر افزودنی ها نظیر شکر و رنگ خوراکی (صورتی) تهیه می شوند.               
۶- وانیل مصنوعی: 
عصاره وانیل از مزه وانیلین تشکیل شده است، ولی تولید کننده ها از رنگ های کاراملی خطرناک نیز استفاده می کنند . بهترین نوع وانیل، وانیل طبیعی و ارگانیک می باشد که دارای بوی اغوا کننده و مطبوعی است که رنگ آن قهوه ای تیره است.                           
۷- آدامس مصنوعی:
خبر بد برای آدامس خورها. آدامس از یکسری پلاستیک خوراکی تهیه می شوند نه از درختان گرمسیری، همچنین آدامس مملو از شکر مصنوعی است. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *