۶ نکته در مورد این که چگونه عطر بزنیم

مطلب را به اشتراک بگذارید

۶ نکته در مورد این که چگونه عطر بزنیم

ما از بهترین متخصصان عطر خواستیم نکاتی در مورد اینکه چگونه به طور مناسب عطر بزنیم را در اختیار ما قرار دهند.

عطر را در محل درست بزنید

اینطور نیست که مجبور باشید عطر را روی پوست اسپری کنید. یکی از جایگزین های خوب به خصوص برای کسانی که دارای پوست حساس می باشند عطر زدن به لباس می باشد.

یک راه خوب برای عطر زدن استفاده از عطر بر روی آستر کت‌ می باشد. زمانی که یک شخص محترم کت خود را در رستوران بیرون می‌آورد شما یک رایحه فوق العاده از یک عطر با سلیقه و شیک را احساس می‌کنید.

حرف بس است اسپری کنید

فرض می‌کنیم عطری پیدا کرده اید که شخصیت‌ شما را منعکس می‌کند. بعد از دوش گرفتن یعنی زمانیکه پوست هنوز گرم و مرطوب می باشد عطر بزنید. عطر را روی نواحی گردن و سینه‌ اسپری کنید تا توجه ها را به سمت خود جلب کنید.

امتحان کنید

اگر با زدن عطر روی پوست  راحت هستید آن را امتحان کنید. مقدار کمی روی مچ دست یا پشت گردن و گوشها معمولا کافی می باشد.

اگر ماجراجویی بیشتری می‌خواهید و دوست دارید قسمت‌های دیگر بدن را نیز امتحان کنید پشت زانوها، و کمرتان نیز جاهای خوبی برای عطر زدن می باشند.

فراموش نشوید

یک مرد باید جایی که می‌خواهد بوسیده شود را عطر بزند. روش دیگر زدن عطر بر روی پیراهن یا شال گردن می باشد.

این‌ها چیزهایی می باشند که ممکن است توسط یک مرد جا گذاشته شوند، در این صورت او هیچ وقت فراموش نخواهد شد.

عطر زدن روی مو

موها نیز یک جایگزین عالی دیگر بجای پوست می باشد. اگر مردان موی زیادی داشته باشند و یا بخصوص موهایشان بلند باشد باید به موهایشان نیز عطر بزنند.

هرچه کمتر بهتر

آخرین نکته، به مقدار محدود از عطر استفاده کنید. مردان باید همیشه به شیوه‌ کاملاً کنترل شده‌ عطر بزنند.

هیچ وقت بیش از حد عطر نزنید، حتی اگر عطرشما یک عطر فوق العاده باشد. اگر عطر شما بیش از حد شدید باشد مردم از آن متنفر خواهند شد. فقط یک اسپری کوچک بزنید نه ۳ یا ۴ اسپری.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *