۶ مکمل برای پوست و مو زیبا

مطلب را به اشتراک بگذارید

۶ مکمل برای پوست و مو زیبا

از پوست خشک و کدر، لبهای ترک خورده و یا موهای ضعیف خود خسته شده‌اید؟ مکمل می‌تواند راه کار شما باشد. مکمل‌های غذایی این قدرت را دارا هستند که پوست جوان‌ تر، موهای بهتر، و ناخن‌های قوی ‌تر تقدیم شما کنند.

بیوتین

مکمل بیوتین در غذایی مانند کره بادام زمینی و موز پیدا می‌شود. بیوتین ویتامین B می باشد که از پوست، اعصاب، دستگاه گوارش و سوخت و ساز بدن شما حمایت می‌کند. همچنین بیوتین برای ریزش مو و تقویت رشد ناخن مورد استفاده قرارمی گیرد. افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ نیز می‌توانند بیوتین مصرف کنند. مصرف ۳۵ میکروگرم بیوتین در روز توصیه می‌شود.

عصاره سرخس

نزدیک به ۲۰ سال بر روی عصاره سرخس در زمینه مراقبت از پوست تحقیق شده است. مطالعات نشان داده است که این مکمل از پوست در برابر اشعه ماورا بنفش محفاظت می‌کند. و برای درمان بیماری‌های پوستی مانند اگزما مورد استفاده باشد. عصاره سرخس اثر ضد التهابی در بافت پوست دارد.

آهن

بدون آهن موها ضعیف، نازک و خشک می‌شود و همچنین ناخن‌ها به راحتی می‌شکنند. آهن از غذاهای مختلف مانند اسفناج و صدف به دست می‌آید و همراه با ویتامین‌های B به درخشان شدن پوست کمک می‌کند. توصیه می‌شود که  آهن را تنها بیماران مبتلا به کمبود آهن مصرف کنند.

امگا ۳

امگا ۳ در ماهی‌های چرب مانند ماهی آزاد، ساردین، و ماهی خال مخالی وجود دارد . چربی بدن را تنظیم می کند و به مرطوب نگه داشتن پوست کمک می‌کند. امگا ۳ پیری پوست برای جلوگیری از چین و چروک را به تاخیر می اندازد.

ویتامین C

ویتامین C می‌تواند با شوره سر مبارزه کند، از ریزش مو جلوگیری کند و منجر به ضخیم تر شدن تارهای مو شود.مطالعات نشان داده است افرادی که ویتامین E و C را به صورت همزمان به مدت چهار ماه مصرف می‌کنند، خشکی کمتری در پوست دارند و حتی پوستی درخشانتر خواهند داشت. ویتامین C مقدار جذب آهن را افزایش می‌دهد که می‌تواند یک مشکل برای افراد مبتلا به) هموکروماتوز (بیماری آهن بیش از حد باشد.

ویتامین E

ویتامین E مانند ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی می باشد که به بدن کمک می‌کند تا با رادیکال آزاد مبارزه کند. ویتامین E را به صورت ژل استفاده کنید. ویتامین E محلول در چربی می باشد. غذاهایی مثل آوکادو، روغن زیتون و جودوسر غنی از ویتامین E می باشند.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *