۶ دلیل عجیب التهاب

مطلب را به اشتراک بگذارید

ممکن است بارها پس ازآنکه پشه نیشتان زده است پوستتان قرمز شده باشد و یا احساس خارش شدید کرده باشید، این علائم التهاب می باشد که بدنتان برای جلوگیری از عفونت از خود واکنش نشان می دهد. خوشبختانه این نوع التهاب بعد از چند ساعت یا چند روز از بین می رود. اما نوع دیگری از التهاب نیز ممکن است در بدن شما سالها پنهان بماند که هیچ گونه نشانه ای اعم از خارش نداشته باشد، این نوع التهاب مزمن ممکن است در نهایت منجر به بیماری قلبی، دیابت و آلزایمر شود. 
۱- اضافه وزن: 
اضافه وزن می تواند موجب ایجاد التهاب در سنین بالاتر باشد، در افراد جوان نیز چاقی باعث تحریک سلولهای چربی شده و موجب کاهش سیستم ایمنی بدن می شود و در نهایت منجر به افزایش التهاب می گردد. 
۲- داشتن مدیر زورگو:
دلایل استرس مزمن می تواند ازدواج نا موفق و یا محیط کاری متشنج باشد که می تواند بر التهاب نیز تاثیر گذار باشد، استرس مزمن به افزایش تولید برخی از سلولهای التهابی در خون شود. 
۳- عادت بد سیگار کشیدن:
هر یک سیگاری که مصرف میکنید باعث بروز التهاب شده که می تواند بر ریه ها تاثیر بگذارد و حتی ممکن است منجر به سرطان ریه شود. 
افراد غیر سیگاری نیز به علت آلودگی هوا ممکن است در خطر ابتلا به التهاب  باشند که می توانند از طریق ورزش کردن و دور ماندن از ترافیک از این التهاب دور بمانند. 
۴- باکتری روده:
باکتری موجود در روده می تواند باعث کاهش سیستم ایمنی بدن شود، به همین دلیل است که مصرف مواد غذایی پروبیوتیک دار می تواند به کاهش التهاب کمک کند.
التهاب می تواند منجر به بیماری آرتریت روماتوئید و کرون شود، که هر دو نوعی بیماری التهابی می باشند.
۵- خوردن مشروب قبل از خواب:
مصرف نوشیدنی های الکلی به خصوص قبل از خواب موجب تولید نوعی سم در کبد شده که در نهایت منجر به بروز التهاب می شود.
 ۶- مصرف قرص های ضد بارداری:
زنانی که قبل از یائسگی قرص های ضد بارداری مصرف می کنند نسبت به سایر زنان بیشتر در خطر ابتلا به التهاب می باشند که برقسمتی از بدن که وظیفه ی ساخت  پروتئین را دارد تاثیر می گذارد. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *