۵ نوع میوه که سالم تر از آنی هستند که فکر می کنید

مطلب را به اشتراک بگذارید

۱- پاپایا: شاید پیدا کردن این میوه آنقدرها هم آسان نباشد ولی این میوه استوایی دارای خواص سلامتی بالایی است. ویتامین C بالایی که در پاپایا وجود دارد به سیستم دفاعی بدن کمک می کند تا در برابر: آرتروز و بیماری های قلبی و عروقی مقاوم باشد. همچنین دارای فیبر و آنتی اُکسیدان بالایی می باشد که این دو با هم باعث کاهش کلسترول می شوند و در نتیجه از بیماری های قلبی نیز جلوگیری می شود. اگر احساس گرسنگی داشته باشید این میوه با فیبر بالا و کالری کم میان وعده خوبی است. در یک میوه کوچک پاپایا ۶۷ کالری وجود دارد. آنزیمی در پاپایا وجود دارد به نام “پاپااین”، در رفع اسپاسم ها و کرمپ ها مفید می باشد. بانوانی که در دوره قاعدگی درد دارند می توانند از پاپایا استفاده کنند.

پاپایا نسبت به گروه خون:
گروه خون O: جز میوه های بی اثر برای افراد این گروه خونی است. مصرف میوه جایگزین خوبی برای کیک، نان و ماکارونی برای این گروه خونی می باشد. افراد این گروه خونی نباید میوه هایی که حاوی اسید چرب هستند را مصرف کنند. همچنین مصرف میوه در این گروه خونی از چاقی جلوگیری می کند.
گروه خون A: مصرف پاپایا برای این افراد مضر است. افرادی که دارای این گروه خونی می باشند روزانه ۳ وعده باید از میوه استفاده کنند. لیمو ترش، کیوی و گریپ فروت منبع خوبی از ویتامین C برای این گروه خونی هستند.
گروه خون B: میوه پاپایا برای افراد این گروه خونی سودمند است. بیشتر میوه ها برای این افراد مفید هستند. آناناس به هضم غذا در معده این افراد کمک می کند.
گروه خون AB: میوه پاپایا جز میوه های بی اثر برای این گروه خونی است. افراد این گروه خونی باید از مصرف میوه های گرمسیری پرهیز کنند. مصرف پرتقال مانع جذب مواد معدنی در این افراد می شود. گریپ فروت و کیوی منبع ویتامین C برای این گروه خونی هستند.

۲- کیوی: کیوی دارای اندازه کوچکی است ولی مواد معدنی بالایی دارد. این میوه کوچک دارای ویتامین C بالایی است که در مبارزه با بیماری های قلبی، سرطان و سیستم دفاعی بدن کمک می کند. همچنین دارای فیبر و پتاسیوم بالایی می باشند که برای سلامت قلب بسیار مفید هستند. گفته شده است که برای جلوگیری از بیماری های قلبی بهتر است میزان پتاسیوم دریافتی را افزایش و میزان سدیم دریافتی را کاهش داد. شواهدی نشان داده اند که مصرف کیوی در بزرگسالان می تواند در کیفیت خواب آن ها تاثیر مثبتی داشته باشد.

کیوی نسبت به گروه خون:
گروه خون O: مضر
گروه خون A: بی اثر
گروه خون B: بی اثر
گروه خون AB: سودمند

۳- انگور: انگور حاوی ویتامین های A ، C و B6، پتاسیوم، کلسیوم و آهن است. اگر می خواهید استخوان هایی قوی داشته باشید می توانید از انگور استفاده کنید. اگر از کم خونی رنج می برید از آب انگور سفید تازه استفاده کنید. انگور سفید دارای میزان آهن بالایی است.

انگور نسبت به گروه خون:
گروه خون O: بی اثر
گروه خون A: بی اثر
گروه خون B: سودمند
گروه خون AB: سودمند

۴- شاه توت: دیگر هیچ شکی نیست که خانواده توت برای سلامتی مفید است. ولی شاه توت می تواند سردسته این خانواده باشد. رنگ آن نمایان کننده میزان آنتی اُکسیدان موجود در شاه توت می باشد و در واقع دارای بالاترین میزان آنتی اُکسیدان میان تمام میوه ها است. همچنین دارای ویتامین K، C، A و B، کلسیم، آهن، مگنزیوم و پتاسیوم هستند. شاه توت برای سلامت قلب، پوست و استخوان سودمند است. برای افرادی که دارای مشکلات روده هستند مناسب می باشد. گر چه شاه توت خود خوش مزه است، برگ آن نیز در گذشته برای درست کردن چای مورد استفاده قرار گرفته است.

شاه توت نسبت به گروه خون:
گروه خون O: مضر
گروه خون A: سودمند
گروه خون B: بی اثر
گروه خون AB: بی اثر

۵- آووکادو: اگر چه ممکن است شیرینترین میوه لیست نباشد اما بدلیل حالت خامه ای خود، در آشپزخانه مکزیکی معروف است. حاوی میزان بالایی از ویتامین K، C، B5، B6، E و پتاسیوم می باشد. آووکادو دارای چربی زیادی است، حتی می توان گفت که پُر چرب ترین گیاهی است. ولی این چربی ها مفید هستند و سلامت قلب را تضمین می کنند. همچنین باعت افزایش کلسترول خوب و کاهش کلسترول بد می شود. در کنار سالم بودن برای قلب و دارا بودن مقدار زیادی از ویتامین ها، آووکادو دارای فیبر نیز می باشد.

آووکادو نسبت به گروه خون:
گروه خون O: مضر
گروه خون A: بی اثر
گروه خون B: مضر
گروه خون AB: مضر

*منظور از “بی اثر” این است که، بدن ویتامین های موجود در میوه را جذب می کند ولی خاصیتی دارویی و یا مضر بر بدن ندارد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *