۵ غذای مناسب جهت جلوگیری از ناتوانی جنسی

مطلب را به اشتراک بگذارید

غذاهایی که در زیر به شما معرفی می شوند باعث بهبود گردش خون در بدن و برای سلامت قلب بسیار مناسب می باشند، این مواد غذایی نیز برای جلوگیری از ناتوانی جنسی بسیار سودمند هستند:

۱- کاکائو و فراورده های خام آن:
کاکائو خام با شکلاتی که در بسیاری از مغازه ها به فروش می رسد متفاوت است. به عنوان مثال شکلات های شیری یک نوع ماده غذایی فراوری شده است که هیچ سودی ندارد و بسیار مضر می باشد.
شکلات خام یا کاکائو یکی از مقوی ترین مواد غذایی است که بر روی کره زمین یافت می شود و هزاران سال است که از آن استفاده می کنند. بسیار ناامید کننده است که ببینیم امروزه مردم این ماده غذایی را فراموش کرده اند و فقط نوع مصنوعی و فراوری شده آن را مصرف می کنند.

اما شکلات چگونه باعث بهبود عملکرد جنسی می شود، شکلات خام باعث افزایش گردش خون می شود و این امر موجب می شود تا عملکرد جنسی در مردان بهبود یابد. همچنین کاکائو دارای ماده ای به نام فلانووال است که باعث افزایش گلبول های قرمز و سفید خون می شود.

۲- سیر:
اگرچه سیر باعث می شود تا تنفستان بوی بد بگیرد اما از گذشته ها تا کنون از سیر بسیار یاد کرده اند، از این که خواص بسیاری در تقویت میزان تستسترون مردان دارد.

مصرف سیر باعث افزایش میزان تستسترون بدن می شود و این خود عامل میل جنسی در مردان می باشد.

۳- انار:
انار نیز مانند سیر باعث افزایش تستسرون بدن می شود، به علاوه انار به دلیل آنتی اکسیدانی که دارد باعث می شود تا از بدن در برابر رادیکال های آزاد محافظت کند. لذا باعث بهبود گردش خون می شود و گردش خون باعث می شود.
۴- اسفناج:

نیترات موجود در اسفناج در بدن واکنش نشان داده و باعث تشکیل نیتریک اوکسید در بدن می گردد. نیتریک اوکسید خود یکی از موادی است که باعث افزایش تستسورن در بدن می شود.

۵- گردوی خام:
همه آجیل ها معمولا برای افزایش میل جنسی و کاهش ریسک ابتلا به ناتوانی جنسی بسیار سودمند می باشند. گردوی خام دارای آمینو اسید زیادی است که این آمینو اسید در بدن به عنوان نیتریک اکسید شناخته می شود.
همچنین گردو برای تنظیم فشار خون بسیار مناسب می باشد. توجه داشته باشید که گردوی خام خواص بیشتری نسبت به گردوی نمک سوز شده دارد از این رو پیشنهاد می شود که حتماً گردو را خام مصرف کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *