۵ سبزی جوان کننده کدامند؟

مطلب را به اشتراک بگذارید

۵ سبزی جوان کننده کدامند؟

معمولا تمام خانم ها دوست دارند که جوان بماند ، پوست و متابولیسم بدن شان فرسوده نشود . تمام این شرایط تنها در صورتی فراهم می شود که تغذیه صحیحی داشته باشید .

با خوردن میوه ها، ناخواسته آنتی اکسیدان هایی را وارد بدنمان می کنیم که بهتر از هر دارویی می توانند ما را در برابر ابتلا به بیماری های مزمن محافظت کنند. در مورد سبزی ها هم همین طور است. سبزی هایی مثل کلم، بلال، کلم بروکلی و فلفل و خیلی از سبزی های دیگر خواصی دارند که ما از آنها غافل هستیم خیلی وقت ها نمی دانیم با گذاشتن ظرفی پر از سالاد چه قدر مواد مفید وارد بدنمان کردیم.

۱- برگ یونجه : اگر چه گنجاندن یونجه در رژیم غذایی برای عده ای بی معنی و سخت است اما خوب است بدانیم که یونجه سرشار از ویتامین های A,C,E,K و همچنین دارای آمیلاز که انزیم مخصوص هضم مواد نشاسته ای است می باشد. آنزیم های بسیاری در یونجه یافت می شود بعنوان مثال می توان از امولسین، اینورتاز، و پکتیاز نام برد.یونجه دارای حدود ۲۰% پروتئین می باشد پروتئین های موجود در یونجه عبارتند از : لیزین، آرژنین، هیستیدین، آدنین، فنیل آلانین، آسپاراژین و سیستین. یونجه دارای اسید فسفریک نیز هست یونجه همچنین دارای منیزیوم، آهن و مقدر جزئی ارسنیک و سیلیس است.

گروه خون و یونجه: مصرف یونجه برای دارندگان گروه خونی A مفید است اما مصرف آن دارندگان گروه خونی O توصیه نمی شود.

۲- کلم پیچ :کلم ها مخصوصا کلم پیچ سرشار از ویتامین C، ویتامین A و اسید فولیک است و دارای عناصری مثل گوگرد، فسفر و کلسیم است. فولات موجود در کلم برای زنان باردار بسیار مفید است و مانع بروز نواقص سیستم عصبی جنین می شود.

همچنین فولات در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی مفید است. از این رو افرادی که یک بار دچار سکته شده اند خیلی خوب است مرتب کلم مصرف کنند .از مهم ترین خواص این خانواده می توان به تأثیر آنها در پیشگیری از سرطان اشاره کرد. کلم پیچ به کاهش فشار خون کمک کند. محققان در بررسی های جدید خود دریافته اند که این دو نوع سبزی حاوی مقادیر زیادی از نوعی ماده شیمیایی موسوم به اسید گلوتامیک هستند.به گفته محققان، اسید گلوتامیک یکی از شناخته شده ترین انواع اسید آمینه است و تقریبا یک چهارم از پروتئین های گیاهی و نزدیک به یک پنجم از پروتئین های حیوانی را تشکیل می دهد.

۳- چغندر : چغندر به دلیل دار بودن مقدار زیادی آنتی اکسیدان برای درد مفاصل و نقرس مفید است. فسفر، کلسیم، گوگرد، ید، آهن و مس است و همچنین عناصر بسیار کمیابی مثل روبیدیوم و کاسیوم در آن وجود دارد. کربوهیدرات، کمی پروتئین و ویتامین هایی چون B1 و B2، نیاسین، B6، B12 و C در آن موجود است. شیره ی چغندر سیستم گردش خون را بهبود می بخشد و به عملکرد سیستم ایمنی کمک می کند. چقندر به جذب غذا کمک کرده و آنتی اکسیدهای موجود در آن به حفظ سلامت عمومی بدن و سلامت سلول های بدن کمک می کند.

کلم پیچ و گروه خون: استفاده از کلم پیچ برای دارندگان گروه خونی B مفید است اما مصرف آن برای گروه های خونی A،AB وO توصیه نمی شود.

۴- فلفل دلمه ای : تحقیقات نشان داده که ویتامین C و بتاکاروتن فراوان موجود در فلفل دلمه ای می تواند از بروز بسیاری سرطان ها جلوگیری کند، زیرا این دو ماده مغذی جزو آنتی اکسیدان های قوی هستند. جالب است بدانید که هر قدر این فلفل ها رنگی تر (زرد و قرمز) باشند، بتاکاروتن بیشتری دارند.تحقیقات نشان داده است که کپساسین به عنوان فعال ترین عنصر موجود در فلفل، سبب کاهش میزان کلسترول خون و کاهش شدت سیگنال های درد در بدن می شود. این ماده همچنین خاصیت آنتی اکسیدانی (که سلول های شما را از آسیب های رادیکال های آزاد محافظت می کند) و ضدباکتریایی نیز دارد.اسید فولیک (فولات) که یکی از ویتامین های گروه B است، باعث کاهش ماده ای به نام هموسیستئین در خون می شود. هموسیستئین در صورت افزایش بیش از حد می تواند باعث تخریب رگ های خونی و افزایش احتمال سکته قلبی شود. فیبر موجود در این سبزی می تواند کلسترول خون را که عامل دیگری برای ابتلا به حمله قلبی و سکته است، کاهش دهد.

۵- ذرت : ذرت دارای ارزش غذایی فراوانی است، و غذای خوبی برای پیشگیری از سرطان است. کلسترول خون را پائین می آورد. و برای درمان اگزما و بیماری های پوستی مفید است. تحقیقات علمی در مورد خواص درمانی ذرت نشان می دهد این دانه گیاهی دارای مواد شیمیایی معروف به مهارکننده های پرونتاز است و رژیم غذایی ذرت شیرین نظیر سایر دانه ها مانند برنج و حبوبات در کاهش نرخ مرگ و میر در اثر سرطان کولون، سرطان پستان و سرطان پروستات بسیار موثر است.

گروه خون و فلفل دلمه ایی: استفاده از فلفل دلمه ایی برای  دارندگان گروه های خونی O و B  مفید است اما مصرف آن برای دارندگان گروه های خونی A و AB توصیه نمی شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *