۵ دلیل خوب برای عدم مصرف نان سفید

مطلب را به اشتراک بگذارید

۵ دلیل خوب برای عدم مصرف نان سفید

نان سفید تهیه شده از گندم، به دلیل دارا بودن گلوتن برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند مضر است. گندم نیز ماده ای چندان مفید نیست. یک جایگزین مناسب و مغذی برای نان، جو دوسر است.

در ادامه ی مطلب به چند دلیل که با توجه به آن ها، بهتر است مصرف نان را کاهش دهیم، می پردازیم.

فاقد ارزش غذایی

با تصفیه آرد سفید وتهیه نان، فیبر و پروتئین آن از بین می رود. در نتیجه نان حاصل شده، ارزش غذایی چندانی نخواهد داشت. 

افزایش قند خون

از آن جا که نان سفید هیچ گونه فیبر و پروتئینی ندارد، به سرعت جذب بدن شده و موجب افزایش ناگهانی قند خون می شود. به این ترتیب نمی تواند مدت زیادی فرد را سیر نگه دارد. 
اما جو دوسر تنها غله ای است که به آرامی به ماهیچه ها سوخت رسانی کرده، و به مدت طولانی شما را سیر نگه می دارد.

جو دوسر پرک صبحانه ارگانیک ۲۰۰ گرمی

جو دوسر صبحانه فوری ارگانیک

دیابت نوع ۲

هنگامی که سطح قند خون افزایش می یابد، انسولین بیشتری نسبت به حالت عادی در خون ترشح می شود.  
وقتی که این امر به طور مکرر تکرار شود، سلول ها در برابر انسولین، از خود مقاومت نشان می دهند، و انسولین بیشتری خواهند طلبید.

در نتیجه به تدریج کنترل قند خون دشوار تر می شود و این امر موجب بروز دیابت نوع ۲ می شود.
سعی کنید از غلاتی مانند جو دوسر به جای نان گندم استفاده کنید. جو دوسر برای پیشگیری و کنترل دیابت بسیار مفید است.

افزایش وزن

بعد از مصرف کربوهیدرات تصفیه شده، مانند نان سفید، مازاد قند موجود، بخه صورت چربی در بدن  ذخیره می شود.
البته اگر پس از مصرف این مواد، و به طور مرتب ورزش کنید، این امر اتفاق نمی افتد. 
همچنین با کم شدن میزان قند حاصل از این مواد، بدن به سرعت احساس گرسنگی می کند، در نتیجه میزان کالری بیشتری در طول روز دریافت می شود. 
سبوس جو دوسر علاوه بر این که جایگزینی مناسب است، موجب کاهش وزن نیز می شود و همچنین خواص بی شماری دارد، و فاقد گلوتن است.

افسردگی

نان گندم روی خلق و خوی فرد تأثیر منفی دارد. 
تحقیقات نشان می دهد که مصرف کربوهیدرات تصفیه شده، روی خلق و خوی زنانی که به سنین یائسگی می رسند نیز تأثیر دارد و موجب احساس افسردگی آنان می شود.

عزیزان توجه داشته باشید که جو با جو دوسر، و نان جو با نان جو دوسر متفاوت است.
در ضمن مراقب متقلبینی که نان گندم و جو را به جای نان جو دوسر به فروش می رسانند باشید.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *