۴ ماسک طبیعی برای نرمی و لطافت دست

مطلب را به اشتراک بگذارید

۴ ماسک طبیعی برای نرمی و لطافت دست

برای اینکه دست ها را از حالت زبر بودن در آورده و با استفاده از مواد طبیعی نرمی و لطافتشان را برگردانید٬ این چهار ماسک را به شما پیشنهاد می کنیم:

۱- جهت نرم کردن پوست دست می توانید گلیسیرین و گلاب را مخلوط کنید و به دستانتان بمالید.

۲- جهت نرم کردن و سفیدی دست مقداری عسل و آبِ لیموترش را مخلوط نموده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی دست ها بمالید و سپس بشویید.

۳- جهت نرم کردن دست های زبر و خشن دو عدد زرده تخم مرغ را با دو قاشق چای‌خوری روغن بادام شیرین به همراه ۲۵ گرم گلاب و ۲۶ قطره تنتورساده بنژوان مخلوط کرده و دست ها را آغشته نمایید و با یک دستکش نخی بپوشانید و پس از چند ساعت بشویید (یک تا دو بار در ماه می توانید این کار را انجام دهید).

۴- جهت نرم کردن دست های خشن و تیره می توانید از مخلوط آب پرتقال و عسل استفاده کنید.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *