جوانه گندم

مطلب را به اشتراک بگذارید

جوانه گندم

جوانه گندم مرکز کوچک و حاوی مواد مغذی یک هسته گندم است که تنها حدود ۲٫۵ درصد از وزن دانه را تشکیل می دهد، اما فهرست بسیار مفیدی از ویژگی ها را در خود جای داده است.

جوانه گندم منبع غلیظی از چندین ماده مغذی ضروری از جمله ویتامین E، فولات (اسید فولیک)، فسفر، تیامین، روی و منیزیم و همچنین اسیدهای چرب ضروری، الکل های چرب و همچنین منبع خوبی از فیبر است.
جوانه گندم را می توان به شیک های پروتئینی، کاسرول ها، کلوچه ها، پنکیک ها، غلات، ماست، اسموتی ها، کوکی ها و سایر کالاها اضافه کرد.

ارزش غذایی جوانه گندم
بیایید فواید تغذیه ای جوانه گندم را بررسی کنیم، یک اونس (یا ۲۸ گرم) جوانه گندم تقریباً حاوی ۱۰۱ کالری، ۱۴٫۵ گرم کربوهیدرات، ۶٫۵ گرم پروتئین، ۲٫۷ گرم چربی، ۳٫۷ گرم فیبر، ۳٫۷ میلی گرم منگنز است. ۰٫۵ میلی گرم تیامین، ۲۲٫۲ میکروگرم سلنیوم، ۲۳۶ میلی گرم فسفر، ۳٫۴ میلی گرم روی، ۷۸٫۷ میکروگرم فولات. جوانه گندم همچنین حاوی ۰٫۴ میلی‌گرم ویتامین B6، ۶۶٫۹ میلی‌گرم منیزیم، ۰٫۲ میلی‌گرم مس، ۱٫۹ میلی‌گرم نیاسین، ۱٫۸ میلی‌گرم آهن و ۰٫۱ میلی‌گرم ریبوفلاوین است.

فواید جوانه گندم برای سلامتی به حدی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند، سلامت قلب و عروق را بهبود می بخشد، به پیشگیری از سرطان کمک می کند، خواص ضد پیری دارد، عملکرد ورزشی را افزایش می دهد.

جوانه گندم همچنین متابولیسم سلولی را بهبود می بخشد، به تقویت سلامت ماهیچه ها کمک می کند، از بارداری حمایت می کند، به پیشگیری از دیابت کمک می کند، منظم بودن را افزایش می دهد، به افزایش وزن کمک می کند، راه حلی طبیعی برای پوستی سالم و درخشان ارائه می دهد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *