۳ ترفند برای آشپزخانه

مطلب را به اشتراک بگذارید

۳ ترفند برای آشپزخانه

راحتترین راه برای پهن کردن خمیر پیتزا

خمیری که خودتان درست کرده اید همیشه لذت بخش تر است تا خمیر اماده. برای این کار خمیر را زمان پهن کردن به یک توپ کوچک تبدیل کنید و از مرکز شروع کنید. وردنه را مرکز خمیر بگذارید و به آرامی آن را پهن کنید. با انگشتان خود لبه خمیر را به آرامی بلند کنید، آن را مرتب بچرخانید و هر بار از یک جهت آن را پهن کنید تا به ضخامتی برسد که دوست دارید. اگر خمیر را خراب کردید آن را دوباره گرد کنید و از اول شروع کنید. اگر دیدید مقاوم شده به آن ۱۰ دقیقه فرصت دهید و دوباره شروع کنید.

بهترین راه برای پوست کندن سیر
بخواهید پوست های چند لایه و نازک سیر را با ناخن بگیرید حتما دست تان تا چند روز بوی سیر خواهد گرفت. به جای این کار می توانید سیر را روی تخته بگذارید پهنای کارد را روی آن فشار دهید تا کمی له شودآن وقت به راحتی می توانید پوست سیر جدا شده را بردارید.
بهترین راه برای فریز کردن گوشت چرخ کرده
گوشت را به اندازه های مساوی در کیسه های فریزر بزرگ بگذارید و آن را کاملا پهن کنید. با انگشت یا با یک سیخ چوبی روی گوشت خط بیندازید تا به چند بخش مساوی تقسیم شود. وقتی گوشت یخ زد سفت می شود و هر کدام از این تکه ها به راحتی از هم جدا می شوند، می توانید هر تکه را جداگانه از فریزر بیرون بیاورید و بگذارید آب شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *