۲۰ روش مختلف برای خوردن تخم مرغ

مطلب را به اشتراک بگذارید

۱- روی پیتزا:
پیتزا مورد علاقه خود را در منزل آماده کنید و زمانی که حالت نیمه پخت داشت چند تخم مرغ روی آن بشکنید و بگذارید چند دقیقه ای بماند تا سفیده ها پخته شود. زرده می تواند کمی نیم پُخت بماند.

۲- روی همبرگر:
از مایونز صرف نظر کنید و یک تخم مرغ روی گوشت خود بشکنید. می توانید زرده را کمی آبکی بگذارید تا بر روی تمام همبرگر شما پخش شود.

۳- مخلوط آشپزخانه ای:
این بهترین روش برای تمیز کردن یخچال شما می باشد! به جای این که مواد غذایی بمانند و خراب شوند می توانید از این روش استفاده کنید. سبزیجات، گوشت یا سبزی را در قابلمه ای بریزید و تفت دهید و در آخر تخم مرغ ها و پنیر را به آن اضافه کنید.

۴- ساندویچ صبحانه:
نان همبرگری همراه با بیکن و تخم مرغ (یک یا دو عدد) می توانند صبحانه ای مغذی را تشکیل دهند. برای افرادی که سریعاً از خانه خارج می شوند می تواند صبحانه ای مناسب باشد. 

۵- نوعی مافن:
تخم مرغ را با غلات و سبزیجات مخلوط کنید. به جای خامه از شیر یا شیر سویا استفاده کنید. نان فانتزی گردی را از وسط نصف کنید و مخلوط را داخل آن بریزید و در فر قرار دهید.

۶- جو دو سر پرک:
هنگامی که جو دو سر پرک در حال پخت است تخم مرغ را به آن اضافه کنید. جو دو سر پرک حاوی پروتئین است ولی به کمک تخم مرغ می توانید این میزان را افزایش دهید.

۷- برنج سرخ شده:
بروکلی، فلفل دلمه و هویج قطعه-قطعه شده را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند. سپس چند تخم مرغ هم زده شده را روی آن بریزید سپس کمی برنج باقی مانده از روز قبل یا کمی برنج قهوه ای پخته شده را به آن اضافه کنید. ادویه جات مورد علاقه خود را بیافزایید و غذا آماده است.

۸- سالاد تخم مرغ:
دو عدد تخم مرغ سرخ شده همراه با سالاد. به همین سادگی!

۹- پرنده در قفس:
نام دیگر آن تخم مرغ در نان. وسط نان تست سوراخی را ایجاد کنید سپس نان را در ماهیتابه با روغن گرم شده قرار دهید و بعد تخم مرغ را در سوراخ ایجاد شده بشکنید. هنگامی که یک طرف طلایی شد برگردانید.

۱۰- شاکشوکا:
نام با مزه ای دارد. این غذا آسان آماده می شود و مواد مغذی زیادی دارد. ربع گوجه فرنگی، پیاز، سیر، فلفل دلمه ای و کمی فلفل سیاه را با هم در تابه ای مخلوط کنید و در آخر تخم مرغ ها را اضافه کنید. می توانید برنج قهوه ای را نیز اضافه کنید.

۱۱- ابر تخم مرغ:
سفیده های تخم مرغ را جداگانه با سرعت بالا به مدت ۲-۳ دقیقه هم بزنید تا سفت شود و پُف کند (مانند ابر) سپس لایه هایی نازک از نان تست را با سفیده تخم مرغ بپوشانید وسط آن را سوراخی ایجاد کنید تا زرده تخم مرغ را به آرامی از آن رد کنید تا به داخل ابر برود. کمی نمک و فلفل بپاشید و تا زمانی که زرده ها سفت شوند بپزید.

۱۲- ساندویچ/سالاد تخم مرغ:
آب لیمو تازه، سبزیجات خُرد شده تازه، گوجه فرنگی، پیاز، نان قهوه ای. برای داشتن طعمی جدید می توانید کمی آووکادو اضافه کنید. نیمرو را روی نان قرار دهید سپس بقیه مواد را روی آن بچینید و نان رویی را بگذارید.

۱۳- تخم مرغ آب پز شده در سالاد:
سالاد روزانه خود را درست کنید سپس یک تخم مرغ آب پز شده را روی آن بیاندازید!

۱۴- پخت آسان:
در ظرف کوچک مخصوص فر دو عدد تخم مرغ بشکنید و کمی شیر یا شیر سویا روی آن بریزید. تا زمانی که سفیده های تخم مرغ سفت شوند پخته شود.

۱۵- تخم مرغ شکم پُر:
تخم مرغ را کاملاً آب پز کنید. سپس آن را از وسط نصف کنید و زرده را در کاسه ای دیگر خالی کنید. زرده ها را با فلفل، نمک و سبزی های خُرد شده تازه مخلوط کنید. سپس زرده ها را روی سفیده ها بچینید.

۱۶- تست فرانسوی:
دو عدد تخم مرغ را در ظرفی هم بزنید و کمی شیر به آن اضافه کنید. سپس دو عدد نان تست را در مایع قرار دهید تا به خوبی جذب شود. روغن زیتون را در قابلمه ای بریزید و روی شعله قرار دهید. نان های آغشته شده به مایع تخم مرغ را در آن سرخ کنید. 

۱۷- همراه با سالاد:
تخم مرغ آب پز شده را به قطعات مساوی تقسیم کنید (۴ تیکه). تخم مرغ ها را در ته ظرف سالاد قرار دهید و ¼ آب لیمو تازه، نمک و فلفل روی آن بریزید. در آخر روغن زیتون اُرگانیک را برای خوشمزه تر شدن به آن اضافه کنید.

۱۸- سوپ:
می توانید تخم مرغ هم زده شده را هنگام پُخت به سوپ خود اضافه کنید.

۱۹- لقمه صبحانه:
نیمرو، بیکن، اندازه چند قاشق غذا خوری پنیر چدار را در نان لواش بپیچید. این لقمه می تواند میان وعده و یا ناهار خوبی باشد. می توانید پیاز، فلفل دلمه ای و اسفناج خرد شده را هنگام پخته شدن نیمرو به آن اضافه کنید.

۲۰- اُملت:
این یک دستور پخت ایتالیایی می باشد. خیلی ساده است. کافی است هر نوع سبزیجاتی که در یخچال دارید را به همراه نیمرو در ظرف مخصوص فر بریزید و در فر قرار دهید. فر را از زیر روشن کنید تا زمانی که لبه های اُملت در ظرف طلایی رنگ شود و نیمرو پخته شود سپس حرارات فر را از بالا روشن کنید تا روی اُملت نیز طلایی رنگ شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *