۱۹ نکته مهم آشپزی

مطلب را به اشتراک بگذارید

۱۹ نکته مهم آشپزی

۱-اگر برای مهمانی آشپزی می کنید همه کار ها را یک روز قبل انجام دهید تا در روز مهمانی استرس نداشته باشید.

۲-مواد غذایی هر چقدر کوچکتر باشد باید در درجه حرارتی بیشتری پخته شود. برای مثال شیرینی های کوچک شکلاتی تنها ۴ دقیقه لازم دارند تا در درجه ۵۰۰ فارنهایت پخته شوند.

۳-ادویه ها را در مکانی سرد و تاریک نگهداری کنید. حتی الامکان از اجاق گازتان دور کنید. رطوبت و نور و همچنین گرما باعث می شود که ادویه ها مزه و بویشان را از دست بدهند.

۴-از یک خرد کن برای خرد کردن سبزیجات در اندازه های کوچک استفاده کنید همیشه سبزی خرد شده خشک داشته باشید تا از آنها در سس ها و سرکههای خانگی برای سالاد استفاده کنید.

۵-همیشه سبزیجات و مواد غذایی پخته شده یخ زده در فریزر داشته باشد تا در صورت لزوم از آنها استفاده کنید (یخ زدگی باعث می شود تا مواد غذایی نو بمانند)

۶-اگر برای شخص مهمی (نظیر نامزدتان برای اولین بار) آشپزی می کنید هیچوقت از دستور العمل هایی که تا کنون پخت نکرده اید استفاده نکنید.

۷-ماکارونی را ۱ دقیقه کمتر از آنچه بر روی بسته نوشته شده بپزید و ۱ دقیقه مانده را به همراه سس بپزید تا خوب جا بیافتد.

۸- بعد از استفاده از سیر دستان خود را به مدت ۳۰ ثانیه بر روی سینک فلزی مالش دهید این امر باعث می شود تا بوی سیر راحت تر از بین برود.

۹-قبل از پختن مرغ را در آب نمک قرار دهید، این کار باعث می شود که بوی نامطبوع مرغ رفع شود و طعمی دلپذیرتر داشته باشد.

۱۰-اگر حس می کنید روغن بیشتری باید در ماهیتابه داشته باشید، روغن را از کنار ماهیتابه بریزید تا روغن به مواد پختنی برسد گرم می شود و راحتتر جذب مواد می شود.بهترین روغن برای پخت و پز روغن زیتون است و کمتر از روغن های دیگری جذب غذا می شود.

۱۱-اگر میخواهید بسیار عمیق سرخ کنید با استفاده چنگال مواد غذایی را در روغن شناور کنید ۵ ثانیه آنرا حرکت دهید و سپس در روغن بیاندازید. این کار باعث می شود که روغن به راحتی جذب مواد غذایی شود و به ظرف پخت نچسبد.

۱۲-اگر میخواهید سس سالاد درست کنید برای اینکه بهترین سس سالم را تهیه کنید آنرا با استفاده از ماست یا جو دو سر بپزید.

۱۳-در هنگام قطعه قطعه کردن سبزیجات کمی نمک روی تخته بریزید. این امر باعث می شود که از افتادن سبزیجات از روی تخته جلوگیری شود.

۱۴-اگر ساندویچ درست می کنید سس را در کل نان بمالید تا همه جای نان پوشانده شود.

۱۵-سعی کنید مواد غذایی را ارگانیک تهیه کنید مخصوصا موقع پخت  سبزیجات آن ها را زیاد نپزید تا خواص اصلی آنها از بین نرود.

۱۶-برای اینکه نتیجه مطلوب در هنگام تهیه کیک ها داشته باشید تخم مرغ و روغن مورد استفاده را از شب قبل در دمای اتاق نگهداری کنید.

۱۷-برای اینکه غذا را در میهمانی های شبانه راحت تر آماده کنید سعی کنید سس را از شب قبل درست کرده و در قطعه های یخ نگهداری کنید و در صورتی نیاز قبل از استفاده فقط کمی داغ کنید.

۱۸-اگر تکه های گوشت می خواهید بپزید آنرا ابتدا در تکه های کوچک درست کرده و تست کنید تا ببینید مواد لازم به درستی در آن پخش شده باشد و سپس در هنگام پخت در تکه های بزرگتر خیالتان راحت می شود تا از چه مقدار مواد به آن اضافه کنید.

۱۹-برای پخت مرغ ابتدا پیاز را خرد کنید سپس آنرا در ماهیتابه روغنی بریزید و مرغ را بر روی آن قرار دهید. پیاز باعث می شود تا آب مرغ به صورت کامل گرفته شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *