۱۲ بیماری که دندان پزشکتان با یک نگاه در دهانتان متوجه می شود

مطلب را به اشتراک بگذارید

۱- قبل از مراجعه به پزشک دهانتان را شسته اید و فقط همین دفعه:

شما نمی توانید به پزشکتان در مورد مراقبت از دندانهایتان دروغ بگویید زیرا کسانی که قبل از مراجعه دندانشان را مسواک می کنند لثه های خونی دارند.

۲- شما باردارید:

معمولاً ۴۰ درصد زنان در هنگام بارداری دارای ورم لثه هستند دلیل اصلی آن هم افزایش میزان ترشح هورمون پروژسترون می باشد. برخی دیگر غده های قرمز رنگ بر روی لثه هایشان ایجاد می شود که به آنها تومور بارداری می گویند.

۳- شما ناخنهایتان را می جوید:

جویدن ناخن باعث ایجاد خش بر روی دندان می شود و پزشک به راحتی می تواند این نکته را تشخیص دهد.

۴- شما عادت به خوردن انگشت  شست داشتید:

اگر در کودکی عادت داشتید تا شست خود را میک بزنید به راحتی معلوم می شود به این دلیل که جای رشد و رویش دندان ها کمی غیر معمولی می شود.

۵- بوی دهان:

پزشک می تواند از روی بوی دهان تشخیص دهد که شما چه بیماری دارید. به عنوان مثال اگر دهانتان بوی میوه می دهد احتمال دارد دیابت داشته باشید. اگر بوی ماهی می دهد مشکل کلیوی دارید.

۶- مشکل تغذیه ای دارید:

دلیل آن هم این است که بزاق دهان شما متفاوت با افراد دیگر است ممکن است اسیدی باشد یا اسیدی نباشد

۷- عفونت سینوسی دارید:

گاهی برای دندان درد نزد پزشک می روید و پزشک روت کانال می کند. دلیل آن پوسیدگی دندان نیست بلکه عفونت سینوسی است.  دلیل آن هم این است که ریشه برخی دندان ها دقیقا بالای آن قسمت از بدن قرار دارند که سینوس ها قرار دارند.

۸- کمبود ویتامین دارید:

کمبود ویتامین می تواند باعث بوجود آمدن مشکلات دهانی شود نظیر افزایش عفونت ها، سرطان دهان و سندرم سوزش زبان.

۹- دیابت دارید:

تغییر در قند خون باعث تغییر حالت لثه ها می شود. مانند تغییر اندازه، باد کردن و خونریزی.

۱۰- الکل مصرف می کنید:

مصرف الکل باعث خشکی بیش از حد سطح دهان می شود.همچنین باعث اسیدی شدن بزاق دهان می شود.

۱۱- سرطان دهان:

در هرگونه تغییر در دهان احتمال سرطان دهان وجود دارد، نظیر فقل شدن دندانها بر روی هم یا باریک و کلفت شدن لثه ها.

۱۲- قند زیاد مصرف می کنید:
دندان ها مقاومت شان کم شده و نرم شده اند. همه این ها به دلیل مصرف زیاد قند یا مواد غذایی است که در آن قند مصنوعی وجود دارد نظیر نوشابه و …

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *