۱- سویا و فراورده های آن
۲- ماهی های آب سرد (سالمون و ساردین)
۳- لبنیات تخمیر شده (کفیر، ماست)
۴- روغن زیتون
۵- روغن بزرک
۶- بروکلی
۷- پیاز
۸- لیمو ترش تازه
۹- زردچوبه
۱۰- چای سبز
۱- سویا و فراورده های آن
۲- ماهی های آب سرد (سالمون و ساردین)
۳- لبنیات تخمیر شده (کفیر، ماست)
۴- روغن زیتون
۵- روغن بزرک
۶- بروکلی
۷- پیاز
۸- لیمو ترش تازه
۹- زردچوبه
۱۰- چای سبز
در این مطلب درباره ترشی فلفل زنگوله ای توضیح داده ام. با ما همراه باشید. ترشی فلفل زنگوله
در مورد دلایل استفاده از جو دوسر چه می دانید؟ در این مطلب، ۸ دلیل برای این که
سبوس چند غله چیست؟ خواص سبوس برنج، سبوس گندم، سبوس جو و جو دوسر چیست؟ سبوس برنج چگونه
تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.