۱۰ دلیل برای استفاده از گندم سیاه

مطلب را به اشتراک بگذارید

۱۰ دلیل برای استفاده از گندم سیاه

گندم سیاه بر خلاف نامی که دارد به هیچ وجه از دسته گندمیان بشمار نرفته و جزء گیاهان چند ضلعی است، ولی بخاطر شباهت فراوان چه از لحاظ ظاهری و چه از لحاظ کاربردی در دسته بندی غلات گنجانده می شود. نام گندم سیاه یک ریشه آلمانی دارد و به احتمال فراوان از روی میوه های سه ضلعی گیاه (شبیه فندق های سه گوش) گرفته شده است.

گندم سیاه ارگانیک ۲۵۰ گرمی  

اغلب ما با آرد گندم سیاه بدلیل استفاده در پخت انواع پنکیک ها، کرپ ها و نوعی نودل ژاپنی بنام سوبا آشنا هستیم. اما ۱۰ دلیلی که شما را ایجاب می کند تا گندم سیاه را در الگوی غذایی خود بگنجانید بشرح ذیل می باشد:

  • غنی از فیبر بوده و برای افرادی که از یبوست رنج می برند بسیار مفید است.
  • همه ۹ آمینو اسید ضروری که منجر به تشکیل یک پروتئین کامل می شود را در خود جای داده است.
  • مقدار زیادی آمینو اسید لسین دارد که برای رشد و ترمیم بافت های عضلانی بسیار ضروریست.
  • یک دانه بدون پروتئین گلوتن بوده و برای افرادی که به گندم و فرآورده های آن حساسیت دارند بسیار مناسب است.
  • گندم سیاه غنی از کلسیم، آهن، ویتامین E و B، منیزیم، منگنز، زینک و کوپر است.
  • منیزیم موجود در گندم سیاه با محافظت از رگ های خونی، جریان خون را تسریع کرده و به کاهش فشار خون و کلسترول کمک می کند.
  • کربوهیدرات های پیچیده موجود در گندم سیاه باعث تثبیت سطح قند خون می شوند.
  • گندم سیاه یک دانه کم کالری بوده و از تجمع چربی ها جلوگیری می کند.
  • حاوی یک ترکیب شیمیایی بنام روتین است که از دیواره های مویرگی محافظت می کند.
  • با توجه به اینکه دارای مقدار زیادی فیبر رژیمی است به پیشگیری از تشکیل سنگ های صفراوی و آسم دوران کودکی کمک شایانی می کند.

گندم سیاه از کجا بخریم

گندم سیاه ارگانیک را می توانید از وب سایت oabshop.ir تهیه کرده و یا برای اطلاعات بیشتر با شماره ۸۸۳۴۳۴۹۰ تماس بگیرید.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *