۱۰ روش مبنی بر فواید تخم کتان برای جلوگیری و مبارزه با دیابت

مطلب را به اشتراک بگذارید

۱۰ روش مبنی بر فواید تخم کتان برای جلوگیری و مبارزه با دیابت

  • تخم کتان می تواند میزان قند خود را برای مدت طولانی تحت کنترل نگه دارد.
  • تخم کتان یک غله است.
  • تخم کتان منبع غنی از فیبر است. برای مدت بیشتری باعث سیر ماندن می شود. لذا باعث کاهش وزن می شود.
  • تخم کتان دارای امگا ۳ می باشد که به مغز کمک می کند تا هوشیارتر شود.
  • پروتئین موجود در تخم کتان باعث جذب بیشتر مواد معدنی می شود.
  • تخم کتان علائم بیماری دیابت را کاهش می دهد و در مقابل مشکلات ناشی از آن مبارزه می کند.
  • تخم کتان موانعی در قند خون ایجاد میکند که قادر می شود به مدت طولانی آن را تحت کنترل داشته باشد.
  • تحقیقات نشان داده اند که مصرف روزانه تخم کتان در افراد دیابتی می تواند باعث متعادل شدن قند خون آن ها شود.
  • استفاده روزانه از تخم کتان بسیار آسان است و نتیجه مطلوبی برای سلامت کلی بدن دارد.
  • شواهدی موجود است از افراد دیابتی که از تخم کتان استفاده کردند و از نتایج آن در کنترل قند خون بسیار راضی بوده اند.

تخم کتان طلایی ۲۰۰ گرمی

تخم کتان طلایی

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *