۱۰ تا از بهترین غذاها برای بیماران مبتلا به MS

10 تا از بهترین غذاها برای بیماران مبتلا به MS

مطلب را به اشتراک بگذارید

بهترین غذاها برای بیماران مبتلا به MS به شرح زیر می باشد:

غذاهای غنی از ویتامین D:

کسانی بیشتر به MS مبتلا می شوند که از کمبود ویتامین D رنج می برند (ویتامین D از مقدار کافی نور خورشید به دست می آید). خوردن غذاهایی مانند آب پرتقال، یا مصرف مکمل های ویتامین D به جلوگیری یا کند شدن بیماری بسیار کمک می کند.

گوشت بدون چربی:

اگر قصد دارید گوشت در رژیم غذایی خود قرار دهید، مرغ سبز (مرغ ارگانیک) و بوقلمون یا گوشت گاو را در حد اعتدال انتخاب کنید. دکتر روی سوانک و دکتر Mcdougal توصیه کرده اند که سطح دریافت چربی در روز باید کمتر از ۲۰ گرم باشد. بنابراین گوشت هایی با میزان چربی کم را انتخاب کنید، مانند مرغ یا بوقلمون. زیرا تحقیقات نشان داده است که رژیم غذایی کم چرب می تواند از پیشرفت بیماری جلوگیری کند.

جو دوسر و کینوا:

خوردن غلات سبوس دار به جای آرد تصفیه شده و یا کیک، پردازش فیبر را افزایش می دهد، قند خون پایدار می ماند و کارکرد روده را تقویت می کند و به بیمارن مبتلا به MS کمک می کند. جو دوسر، برنج قهوه ای و کینوا نمونه های خوبی هستند که بیماران مبتلا به MS می توانند در رژیم غذایی خود قرار دهند.

میوه های تازه:

بسیاری از افراد مبتلا به MS از یبوست رنج می برند و خوردن انواع میوه های رنگ روشن برای افزایش فیبر و جلوگیری از یبوست یا کاهش آن کمک می کند. خوردن غذاهای کامل مانند میوه به جای قند تصفیه شده به کنترل قند خون و مبارزه با خستگی کمک می کند.

سبزیجات:

سبزیجات برگ سبز، اسفناج، کلم پیچ و کلم بروکلی، غذاهای سرشار از فیبراند که کمک به تثبیت قند خون و جلوگیری از یبوست می کنند. مصرف سبزیجات کمک به حفظ وزن سالم و جلوگیری از شروع بیماری های مزمن مانند دیابت و بیماری قلبی می کند. رژیم غذایی کم چرب با فیبر بالا (شامل مصرف کینوا و جو دوسر و سبوس آن) توسط دکتر سوانک توصیه می شود. (رژیم غذایی گیاهی با چربی حیوانی بسیار کم)

ماهی های چرب:

افزایش مصرف ماهی به دلیل این که ماهی دارای میزان بالایی از امگا ۳ می باشد، مانند ماهی تن، سالمون، قزل آلا و شیر ماهی که دارای اسیدهای چرب خوبی هستند و از التهاب جلوگیری می کنند و برای تعادل رژیم غذایی بسیار مناسب اند. عدم تعادل اسیدهای امگا ۶ بیش از حد نسبت به امگا ۳ می تواند باعث شود سیستم بدنی انسان بیش از حد فعال باشد که این امر مسئله مهمی در بروز بیماری MS است.

روغن گیاهی:

انتخاب روغن زیتون، به جای چربی های اشباع شده مانند کره یا روغن جامد و روغن نارگیل (روغن صاف قنادی). روغن زیتون با کیفیت فاقد اسید چرب ترانس بوده و اشباع نشده است و کمک به کاهش کلسترول و التهاب می کند.

زردچوبه ارگانیک و خالص:

MS بیماری است که موجب التهاب و زخمی شدن مسیر عصبی می شود. خوردن غذاهایی که التهاب را متوقف کند می تواند به کاهش علائم بیماری و احتمالاً پیشرفت بیماری کمک کند. زردچوبه ادویه ای است که به علت دارا بودن کورکومین (ماده مؤثر و مفید زردچوبه که برای مغز بسیار خوب است) باعث جلوگیری از پیشرفت MS می شود.

آووکادو:

غذایی دیگر است که از خواص ضد التهابی قوی برخوردار است. فیتواسترول آووکادو التهاب را مهار می کند و یک منبع عالی از چربی غیر اشباع شده سالم است و به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی کمک می کند. از آووکادو انواع سس های سالم مانند سس مکزیکی را می توان تهیه کرد که با ماهی یا مرغ بر روی نان تست می توان میل کرد.

زنجبیل خالص و ارگانیک:

بر اساس یک مطالعه که در سال ۲۰۱۳ صورت گرفت نشان داد که عصاره زنجبیل دارای ویژگی های قوی ضد التهابی است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *