یک صبحانه ساده با گندم سیاه

مطلب را به اشتراک بگذارید

یک صبحانه ساده با گندم سیاه

مواد مورد نیاز:

دو فنجان آب – یک فنجان گندم سیاه – نصف قاشق چایخوری نمک دریا – دو قاشق غذاخوری عسل – نصف قاشق چایخوری دارچین – یک قاشق چایخوری عصاره وانیل و یک چهارم فنجان شیر سویا.

طرز تهیه:

آب و گندم سیاه را داخل ظرفی بریزید، سپس نمک دریا، دارچین، عسل و وانیل را اضافه کنید.

مخلوط فوق را بجوشانید و درب آن را بپوشانید. پس از ده دقیقه جوشیدن بافت گندم سیاه را بررسی کنید. دقت داشته باشید که نباید زیاد آبدار باشد.

سپس شیرسویا را اضافه کنید و به جوشاندن ادامه دهید. بعد از این که بافت مناسبی به دست آمد حرارت را خاموش کنید.

می توانید صبحانه را با انواع میوه یا حتی آجیل سرو کنید. صبحانه شما آماده است، نوش جان!

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *