یک دمنوش عالی برای عصر خنک بهاری
اگر چه فصل زمستان تمام شده و وارد بهار شده ایم. اما هوای این روزها هم دست کمی از زمستان ندارد. به همین دلیل این چای گیاهی شیرین و پر از طعم و عطر را به شما آموزش می دهیم تا خود را با آن گرم کنید.
مواد لازم دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو:
آب………………………….. ۴ لیوان
شکر قهوه ای……………… ۳/۴ پیمانه
زنجبیل……………………… ۱/۴ پیمانه
چای سبز کیسه ای………. ۳ عدد
لیمو ترش تازه……………… ۲ عدد
عسل ظبیعی………………. ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو:
آب را به همراه شکر قهوه ای و زنجبیل رنده شده در قابلمه ای بریزید و بجوشانید.
سپس دما را کم کرده و اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه قل بزند.
آن را از روی حرارت بردارید و چای های کیسه ای را در آن بگذارید و اجازه دهید حدود ۳ تا ۵ دقیقه تا میزان طعم و رنگ مورد نظر را به خود بگیرد، در آن بماند.
سپس کیسه های چای سبز را از آن خارج کنید.
آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آن را گرم بنوشید.