گوشت دنده کبابی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

 ۲قطعه دنده بریده نشده ……………. هر قطعه یک کیلو
 ۳ حبه ………………………………… سیر آسیاب شده

 نصف فنجان …………………………… سس گوجه فرنگی
 نصف فنجان …………………………… سس لوبیای شیرین
 نصف فنجان ……………………………. سس سویا
 یک چهارم فنجان ……………………… سرکه
طرز تهیه :
چربی های اضافی را از دنده ها جدا می کنیم. دنده ها را در یک ماهیتابه نه چندان گود قرار می دهیم. بقیه مواد را با هم مخلوط کرده آن را روی دو طرف دنده ها بریزید و حداقل دو ساعت صبر کنید. صفحات فر را، یکی در بالا و دیگری را در پایین فر قرار دهید. فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت از قبل داغ کرده، دنده ها را از عرض و بالای صفحات به سیخ بکشید. روی صفحات کمی آب بریزید تا چربیهای آب شده از دنده ها روی آن ریخته شود. به مدت ۴۵ دقیقه آنها را برشته کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *