گشنیز پلو

مطلب را به اشتراک بگذارید

گشنیز پلو

مواد لازم :

برنج ……………………. دو لیوان ۴۰۰ گرم (۱۴۶۰ کالری)
گشنیز خرد شده …………. ۵۰۰ گرم (۱۱۵ کالری)
روغن زیتون ……………. ۴۰ گرم (۳۶۰ کالری)
نمک دریا به مقدار کافی

طرز تهیه :

برای حفظ بیشتر ویتامین های موجود در سبزی، بهتر است آنرا به قطعات درشت خرد کنید. هر چقدر گشنیز کمتر بپزد، ویتامین آن بهتر حفظ میشود.

ابتدا ۷۰۰ سی سی آب (معادل سه و نیم لیوان) را به همراه نمک دریا در یک قابلمه بریزید. آب که به جوش آمد، برنج و گشنیز را اضافه فرمایید. وقتی آب برنج جمع شد، روغن زیتون را اضافه نموده و برنج را دم کنید. بعد از یک ساعت آماده میل می باشد.

این گشنیز پلو خوشمزه برای هر چهار گروه خونی مناسب می باشد و برای چهار نفر کافی است.

کالری این غذا ……………… ۱۷۳۵ 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *