گروه های خونی O و B: مصونیت به کلسترول

مطلب را به اشتراک بگذارید

دلایل فیزیولوژیکی محکمی در مورد توضیح مصونیت از کلسترول در دارندگان گروه خون O و B در پیروی از رژیم غذائی با پروتئین حیوانی بالا وجود دارد. آنزیم فسفاتازآلکالین موجود در روده ها، چربی های مصرف شده را می شکند. میزان این آنزیم معمولا در افراد دارنده گروه خون O و B بیشتر است، مخصوصاً در سکرتورها.

بالعکس افراد دارنده گروه خون A و AB از میزان پایین این آنزیم برخوردار هستند. در نتیجه افراد دارنده گروه های خونی A و AB دارای کلسترول خون بالاتر و در معرض حمله های قلبی بیشتری نسبت به گروه های خونی O و B هستند.

فعالیت آنزیم فسفاتاز آلکالین پس از مصرف غذاهای چرب، مخصوصاً چربی های حیوانی افزایش می یابد. در تحقیق انجام شده بر روی چندین داوطلب، نشان داده شده است که میزان فسفاتازآلکالین این افراد پس از مصرف غذاهای پر چرب و حاوی پروتئین حیوانی به طور چشمگیری در دارندگان گروه های خون O و B بالا می رود که خود حاکی از آن است که میزان زیاد این آنزیم، باعث تجزیه و شکسته شدن صحیح چربی های خون شده و منجر به پایین آمدن کلسترول خون در این افراد می شود. افراد دارنده گروه خون O و B با مصرف نکردن پروتئین حیوانی باعث کم شدن فعالیت آنزیم فسفاتازآلکالین در بدنشان شده و کلسترول خونشان بالا می رود. 

اخیراً تحقیقات جدیدی در مورد دلیل پایین بودن میزان فسفاتازآلکالین در افراد دارنده گروه خون A و AB انجام شده است. در مقاله ای محققان ثابت کرده اند که آنتی ژن A خود می تواند فسفاتازآلکالین را غیر فعال سازد. این محققان دریافتند که گلبول قرمز گروه خون A و AB با فسفاتازآلکالین ترکیب می شود، در حالی که این ترکیب در گروه های خونی O و B بسیار کمتر صورت می پذیرد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *