گرانولا بار

گرانولا بار

مطلب را به اشتراک بگذارید

پایه اکثر گرانولا بار ها جو دوسر پرک فوری می باشد.

مواد اولیه:

  •  دو لیوان جو دوسر پرک فوری
  • انواع مغز آجیل به دلخواه مانند گردو، بادام، پسته، آفتابگردان، بادام هندی، فندق و… به میزان لازم
  • میوه های خشک، کشمش، مویز، خرما خرد شده، قیسی خرد شده، کرن بری و… به میزان دلخواه
  • پودر نارگیل و کنجد
  • پرک کینوا و سبوس برنج
  • روغن گیاهی یک فنجان
  • عسل یک لیوان سر خالی
  • مقدار کمی نمک دریای

طرز تهیه:

همه موارد فوق را خوب با هم مخلوط کنید تا عسل به خوبی جذب مواد شود. کف قالب مورد نظر را چرب کنید. کاغذ روغنی را کف قالب پهن کرده و مواد را روی آن بریزید. سپس با دست مواد را فشار دهید تا کاملاً به هم بچسبند. اکنون مواد را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه داخل فر در ۱۸۰ درجه قرار دهید.
هنگامی که سطح مواد به رنگ طلایی تبدیل شد از داخل فر خارج کرده و به مدت ۱ ساعت صبر کنید تا خنک شود. سپس به صورت مربع یا مستطیل شکل برش دهید. گرانولا بار شما آماده می باشد. نوش جان!

گرانولا بار را داخل ظرف درب دار نگه داری کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *