021-88343490

کیک یزدی

مطلب را به اشتراک بگذارید

کیک یزدی


مواد لازم :

آرد………………………… 2 پیمانه
شکر……………………… 1 پیمانه
شیر………………………. 1 پیمانه
روغن مایع……………….. نصف پیمانه
کره………………………… نصف پیمانه
وانیل………………………. 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر……………… 1 قاشق مرباخوری
تخم مرغ………………….. 4 عدد
طرز تهیه :
شکر و روغن مایع و کره را با همزن برقی خوب می زنیم تا یک دست شود. سپس تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و 3 دقیقه با همزن برقی می زنیم. در ظرف دیگر بیکینگ پودر و وانیل را در شیر حل می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم و با قاشق کمی می زنیم. در آخر آرد را کم کم اضافه می کنیم و با قاشق می زنیم تا همه مواد مخلوط و یک دست شود. مایع را در قالب های مافین می ریزیم و به مدت 45 دقیقه در دمای 175 درجه سانتیگراد در فر قرار می دهیم.

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر 200 گرمی به دلیل داشتن...

جو دوسر پرک درشت

  جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB...

جو-دوسر-پرک-خرد-شده-OAB
جودو سر پرک خرد شده

چگونه میتوانیم جودو سر پرک خردشده را مصرف کنیم؟ در ادامه مطالب به چگونگی مصرف آن خواهیم پرداخت. جودو سر پرک خردشده OAB جودو سر پرک خردشده یا (Small Oat...

‫3 نظر

  • من دیگه از بیرون کیک یزدی نمیخرم خودم درست میکنم

  • من دیگه از بیرون کیک یزدی نمیخرم خودم درست میکنم ممنون از سایت خوبتون

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *