کیک کینوا و میوه

مطلب را به اشتراک بگذارید

کیک کینوا و میوه :

 

 

مواد لازم :

کینوا ………………………. ۱ فنجان

دارچین …………………. ۲ قاشق چایخوری

تخم مرغ ………………. ۲ عدد

شیر ……………………… ۲ فنجان

سیب …………………….. ۱ عدد

گیلاس …………………. ۱ و یک دوم فنجان

آجیل خرد شده (اختیاری) ……………… یک دوم فنجان

طرز تهیه :

فر را از قبل تا دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید.داخل قابلمه کینوا و دارچین را با هم مخلوط کنید وسپس شیر و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سیب و گیلاس را در آخر به مخلوط اضافه کنید و به مدت ۱ ساعت داخل فر قرار دهید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *