021-88343490

کیک هویج

مطلب را به اشتراک بگذارید

کیک هویج


مواد لازم :
تخم مرغ……………………………… 4 عدد
آرد سفید…………………………….. 2 فنجان
شکر…………………………………… 2 فنجان
هویج ریز رنده شده………………….. 3 فنجان
جوش شیرین………………………….. ½ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر…………………………….. 2 قاشق مرباخوری
شکر…………………………………….. 2 فنجان
روغن مایع………………………………. ¾ فنجان
پودر دارچین…………………………….. یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
 تخم‌مرغ‌ها را نیم ساعت قبل از شروع کار بیرون آورده و در هوای اتاق بگذارید. سپس تخم‌مرغ‌ها را شکسته و خوب هم بزنید .آرد ، شکر ، جوش‌شیرین و بکینگ‌پودر را هم مخلوط کنید. سپس دارچین را به این مخلوط اضافه کنید. حالا تخم‌مرغ‌ ها، هویج و روغن مایع را مخلوط کرده و به مخلوط خشک اضافه‌ و هم بزنید. قالب‌ها را چرب کرده و مقداری آرد درون آن بپاشید.
مخلوط را در قالب‌های مخصوص کیک ریخته و آن را در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 35 دقیقه درون فر بگذارید.
در مرحله آخر چنگال را داخل کیک فرو کنید. اگر مواد کیک به چنگال نچسبید، کیک آماده است. در غیر این صورت 10 دقیقه دیگر به آن فرصت دهید تا خوب پخته شود.

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر 200 گرمی به دلیل داشتن...

جو دوسر پرک درشت

  جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB...

جو-دوسر-پرک-خرد-شده-OAB
جودو سر پرک خرد شده

چگونه میتوانیم جودو سر پرک خردشده را مصرف کنیم؟ در ادامه مطالب به چگونگی مصرف آن خواهیم پرداخت. جودو سر پرک خردشده OAB جودو سر پرک خردشده یا (Small Oat...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *