کیک فنجانی دارچینی با سبوس جو دو سر

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

  • ۲ عدد تخم مرغ
  • نصف کره ذوب شده در دمای اتاق
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک و نیم فنجان سبوس جو دو سر
  • ۳/۴ فنجان آرد جو دو سر
  • ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • یک قاشق چاخوری دارچین
  • نصف فنجان شیر
  • دانه کنجد (اختیاری)

طرز تهیه:

ابتدا فر را در دمای ۱۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سپس سینی فر را با کره یا روغن چرب کنید. در یک ظرف بزرگ تخم مرغ ها را به مدت ۱-۲ دقیقه به خوبی با میکسر هم بزنید. کره، عصاره وانیل و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. سپس در ظرف دیگری مابقی مواد را با هم مخلوط کنید. بعد از مخلوط شدن شیر را اضافه کنید. مخلوط حاصل را در قالب های کیک فنجانی بریزید و در فر قرار دهید. به مدت ۱۷-۲۰ دقیقه بپزید. اکنون کیک های شما آماده سرو می باشند. نوش جان!

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *