کینوا و گوارش

مطلب را به اشتراک بگذارید

کینوا و گوارش

کینوا را می توان همانند برنج پخته و مصرف کرد. کینوا در واقع یک دانه است و هضم و گوارش آن بسیار آسان انجام می شود و حاوی مواد مغذی بسیاری است، مثلا فیبر و ویتامین های B

کینوا به طور طبیعی فاقد گلوتن است که همین باعث می شود که دارای پروتئین و فیبر بالایی باشد و هضم آن برای همه افراد به ویژه زنان باردار راحت باشد.

درد معده یکی از معمول ترین علائم است که در اثر هضم و گوارش دشوار برخی از دانه ها ایجاد می شود. هضم کینوا برخلاف سایر غلات مانند گندم آسان است.

کینوا ارگانیک سه رنگ ۲۵۰ گرمی

کینوا سه رنگ ارگانیک

 

کینوا، مناسب برای اختلالات گوارشی:

سیستم گوارش بدن بسیار پیچیده است و ما می توانیم با رژیم های غذایی مختلف سبب ایجاد اختلالات گوارشی، استرس یا بیماری شویم.

کینوا می تواند به هضم و گوارش کمک کند چرا که منبعی از فیبر های محلول و نامحلول است. کینوا می تواند مانند سبزیجات عمل کند، به این معنی که دارای هضم آسان با حفظ آب در روده بزرگ است و از یبوست دوران بارداری جلوگیری می کند.

کینوا به حرکات منظم روده و هم چنین به کنترل وزن کمک می کند که پس از زایمان این مسأله امری است ضروری برای بانوان.

فروش کینوا در تهران

کینوا را می توانید از سایت oabshop.ir تهیه کرده و یا برای اطلاعات بیشتر با شماره ۸۸۳۴۳۴۹۰ تماس بگیرید.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *