کینوا و غذاهایی که برای تیروئید مفید هستند

مطلب را به اشتراک بگذارید

کینوا و غذاهایی که برای تیروئید مفید هستند

کینوا

 اگر از مصرف گلوتن  اجتناب کنید کمک شایانی در کاهش مشکلات تیروئید کرده اید. سعی کنید کینوا را جایگزین غلات ساده (غلات حاوی گلوتن) کنید، زیرا کینوا حاوی فیبر و منبع خوبی از روی است که برای عملکرد تیروئید بسیار ضروری و مهم بشمار می رود اغلب کمبود آهن باعث به وجود آمدن بیماری تیروئید می شود. کینوا پروتئین کامل بوده و دارای میزان آهن بالایی است.

پرک کینوا ۱۵۰ گرمی

روغن زیتون

اطمینان از این که چربی های غیر اشباع  لازم را به اندازه کافی از رژیم غذایی دریافت می کنید، اولین گام برای کاهش علائم کم کاری تیروئید (هیپو تیروئید) است. چربی های سالم مانند روغن زیتون با تثبیت سطح انسولین بدن باعث احساس سیری طولانی مدت و هضم  سریع کربوهیدرات ها می شوند که این امر به نوبه خود می تواند با کاهش استرس و گرسنگی، از آسیب به تیروئید یا اختلال سطح هورمون ها جلو گیری کند.

روغن زیتون فرابکر ارگانیک ۰.۵ لیتری

روغن زیتون فرابکر ارگانیک

بلغور جو دوسر

استفاده از بلغور جو دوسر به جای دیگر غلات ساده مانند گندم به معنی قدم برداشتن در مسیر بهتر برای سلامت تیروئید می باشد.

بلغور جو دو دوسر یک غله بدون گلوتن است (مناسب برای کسانی که از بیماری سلیاک رنج می برند). زیرا تحقیقات نشان داده است بین بیماری سلیاک و تیروئید ارتباط مستقیمی وجود دارد. اما خوشبختانه با جایگزین کردن غلات بدون گلوتن به جای گندم و غلات حاوی گلوتن کمک به شایانی بهبود وضعیت سلامتی تیروئید خواهید کرد.

بلغور جو دو سر ۲۰۰ گرمی

بلغور جو دوسر

بلغور جو دوسر

روغن زیتون

کینوا

سیب

سیب زمینی

جلبک دریایی

آلو بخارا

بوقلمون

ماهی کاد

فلفل دلمه ای

ماهی تن

لوبیا سفید

ذرت

توت فرنگی

عدس

کرنبری

بادام

خرچنگ

آناناس

فندق

نان روگن

ماهی سالمون

آب تره یا شاهی آبی (Watercress)

صدف

ریواس

مرغ

آجیل برزیلی

سیر

تخم مرغ

میگو

فلفل چیلی

موز

سیب زمینی شیرین

ماهی ساردین

لوبیا سبز

بلوبری

گیلاس

چای ریبوس (Rooibos tea)

فندق استرالیایی

 

شکلات تلخ

ماهی قزل آلا

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *