کینوا و دیابت

مطلب را به اشتراک بگذارید

دیابت: یک اختلال متابولیکی است و هنگامی که ما غذا میخوریم غذا تجزیه مــیشـود تا گلوکز تولید شود که سوخـت مورد نـیاز بدن اسـت. در افـراد با متابولیـسم طبـیعـی مقدار کافی انسولین در بدن تولیـد میشود. کـسانی کـه از دیـابـت رنـج میـبرند انسولین تولـید شـده در بدن آنها به میزان مناسب تولید نمی شود و گلوکز بلااستفاده می ماند.

کینوا از راه های مختلفی به افراد دیابتی کمک میکند:

۱- کاهش قند خون

۲- کنترل اشتها: کنترل اشتها میتواند به کاهش وزن کمک کند. از آنجایی که افراد مبتلا به دیابت چاق هستند کینوا برخـلاف گــندم، کربـوهیدرات پیـچیده و مفــیدی اســـت و میـتوانـد بــه درمـان آنـها برای از دســت دادن وزن کمـک کند.

تحقیقات نشان داده است که کینوا برای کنترل دیابت نوع دو سودمند است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *